Ένα ακόμη ξεχωριστό βραβείο θα παραλάβει η Zendaya

Όλα δείχνουν πως φέτος είναι η χρονιά της.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Zendaya είναι ένα fashion icon. Η ηθοποιός σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις και κάνει τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

Η 24χρονη φημίζεται για το street-style της ενώ φέτος σχεδίασε τη δική της συλλογή ρούχων σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο Tommy Hilfiger. Μετά την απόκτηση του πρώτου της Emmy Award πριν λίγο καιρό, δεν μας κάνει έκπληξη το γεγονός ότι αποφασίστηκε να δοθεί τιμητικά στην Zendaya ένα ακόμη ξεχωριστό βραβείο.

Εξαιτίας της πανδημίας τα φετινά βραβεία Green Carpet Fashion Awards που σχετίζονται με την μόδα, θα πραγματοποιηθούν φέτος διαδικτυακά στις 10 Οκτωβρίου. Ο Robert Downey Jr. θα παρουσιάσει την τελετή ενώ πολλοί celebs όπως η Iman και η Julianne Moore, θα κάνουν την εμφάνισή τους στις οθόνες μας. Η Zendaya θα παραλάβει το Visionary Award αφού κατάφερε να ξεχωρίσει και φυσικά να εμπνεύσει πολύ κόσμο με τα εντυπωσιακά look της.

Η αλήθεια είναι πως η νεαρή σταρ αξίζει τη συγκεκριμένη διάκριση με το παραπάνω, αφού κάθε της ντύσιμο φέτος ήταν αξιοζήλευτο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον της Zendaya θα είναι λαμπρό. Την ίδια ώρα εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι θα φορέσει για να παραλάβει το τελευταίο της βραβείο.

https://www.instagram.com/p/CGGsRjEpYo0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved