You: Έρχονται νέοι χαρακτήρες στη σειρά και πρέπει να τους γνωρίσεις ASAP

Άραγε τι έρχονται να κάνουν στην τρίτη σεζόν;

H δεύτερη σεζόν του You μπορεί να τελείωσε με τον Joe και την αγαπημένη μας Love μαζί, να προσπαθούν για μια νέα αρχή, αλλά φαίνεται ότι η νέα σεζόν ετοιμάζει πράγματα που ούτε έχεις φανταστεί. Η πλοκή είναι πάνω- κάτω γνωστή, αλλά τα νέα για την 3η σεζόν είναι ευχάριστα και... μπερδεμένα. Η διάσημη και πολύ πετυχημένη σειρά του Netflix, μόλις έκανε μια ανακοίνωση που θα σε ενθουσιάσει και αυτή δεν είναι άλλη από την προσθήκη νέων χαρακτήρων.

Όπως αναδημοσίευσε και το E!News, στην τρίτη σεζόν πρόκειται να δούμε την Shalita Grant να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Sherry. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής η Sherry είναι η νέα... φίλη της Love, τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτήν την σειρά. Το Ε!News πάντως προειδοποιεί τους θαυμαστές της σειράς και τονίζει ότι η Sherry είναι ένα κακό κορίτσι που προσποιείται.

Δεν μένουμε όμως μόνο σε αυτή την προσθήκη, μιας και ο Travis Van Winkle είναι ακόμη ένα πρόσωπο που θα δούμε για πρώτη φορά στη σειρά. Ο Cary θα πλησιάσει τον Joe και θα γίνει «φίλος» του. Το μόνο που μένει να δούμε είναι τι θέλουν ο Cary και η Shary και πώς θα ενταχθούν στη σειρά. Σίγουρα η απορία μας είναι μια. Λες να καταλήξουν στο γυάλινο κλουβί του Joe;

Όσο δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την τρίτη σεζόν καταλαβαίνει ότι η αγωνία μας είναι τεράστια, ιδίως τώρα που μάθαμε για την προσθήκη νέων ηθοποιών. Όσο λοιπόν αναμένεις και κάνεις σενάρια για το πώς θα εξελιχθεί η σειρά μπορείς να ξαναδείς την 1η και την 2η σεζόν.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved