You: Η πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει σε ποιο σημείο βρισκόμαστε για τη s3

Όλοι αγαπήσαμε τη Love, γι' αυτό και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Ανατριχιαστικό, αγωνιώδες, με twists, το You είναι δικαίως μία από τις σειρές – κολλήματα που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Ο Penn Badgley είναι πλέον ένας άνθρωπος που δε χρησιμοποιούμε μόνο για να αναφερθούμε στη σειρά στην οποία παίζει, αλλά ανακαλείται ουκ ολίγες φορές ακόμα και σε μέσα σε καθημερινές μας συζητήσεις όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε κάποιον stalker.

Όσοι είδαν τη δεύτερη σεζόν, ξέρουν ότι οι δημιουργοί έχουν πολλά και όλο και πιο δημιουργικά πράγματα στο μυαλό τους. Η ανατροπή με τη Love, τον χαρακτήρα της Victoria Pedretti, σίγουρα σε άφησε με το στόμα ανοιχτό, αν και από ένα σημείο και μετά, κάτι μπορούσες να φανταστείς ότι δεν πήγαινε καλά με το γλυκύτατο κατά τα λοιπά crush του Joe Goldberg.




Τι μας έχει πει, λοιπόν, η Pedretti για τη s3 της αγαπημένης σειράς;

«Πηγαίνουμε σιγά-σιγά πίσω στη δουλειά τώρα. Ξέρω ότι έχουμε κάποια meetings που έρχονται, αλλά τα πράγματα αρχίζουν να ενώνονται για να αρχίσει η παραγωγή»

«Ναι, η υστερία. Εννοώ, αυτή πάντα υπήρχε. Ήταν πάντα κάπως τρελή, ακόμα και πριν τη μεγάλη αποκάλυψη στο τέλος της σεζόν. Αλλά, ναι, απλώς αγαπώ όταν εκείνη και ο Joe αλληλεπιδρούν. Με όλη την υποκρισία. Είναι κάπως ξεκαρδιστικό. Θέλω πραγματικά να το εξερευνήσω περισσότερο»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved