Αυτό το 18χρονo κορίτσι θα γίνει το νέο αστέρι της Marvel

Ετοιμάσου για τον επόμενο χαρακτήρα που θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Η Marvel έχει γίνει μία από τις top εταιρείες τα τελευταία χρόνια. Οι ταινίες που έχει κυκλοφορήσει έχουν συγκεντρώσει δισεκατομμύρια σε κέρδη και οι πρωταγωνιστές της βρίσκονται πολύ λογικά κι αναμενόμενα στους αγαπημένους τους ηθοποιούς. Η λίστα είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά δεν ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις, όταν υπάρχουν Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Tom Holland και όλοι οι λοιποί.

Στο προσεχές μέλλον, όμως, πρόκειται να φτάσουν και οι νέες σειρές της Marvel στο Disney+ και τώρα σιγά-σιγά αρχίζουμε και μαθαίνουμε νεότερα. Μετά το WandaVision και το Hawkeye, το Ms. Marvel έχει την πρωταγωνίστρια που ζητούσε και ξέρουμε ποια είναι.




Πρόκειται για ένα 18χρονο κορίτσι ονόματι Iman Vellani που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ms. Marvel / Kamala Khan. Εκτός από τη σειρά, μάλιστα, ο χαρακτήρας πρόκειται να βρεθεί και στις μελλοντικές ταινίες της Marvel, οπότε μιλάμε για μία ηθοποιό που θα δούμε αρκετά στη συνέχεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές σχετικά με τη συγκεκριμένη σειρά, ωστόσο πρόκειται για έναν νέο χαρακτήρα γενικά στην εταιρεία, οπότε θα δούμε έναν αέρα ανανέωσης.

P.S. Η Kamala εμφανίζεται και στο video game των Avengers. Δε θα περάσει απαρατήρητη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved