Μάλλον ξέρουμε ποιος είναι ο villain στη νέα σειρά της Marvel

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή που περιμένεις.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε το τρέιλερ της νέας σειράς της Marvel, WandaVision, το οποίο θα προβληθεί στο Disney+. Μία παραγωγή πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, που φέρνει έναν αέρα «εποχής» και sit-com που δεν είχαμε συνηθίσει από τη διάσημη εταιρεία παραγωγής.

Πριν προλάβουμε καλά – καλά να γνωριστούμε με το νέο concept που έρχεται στη μικρή οθόνη, όμως, αρχίζουν να έρχονται πληροφορίες για την άλλη σειρά που αναμένεται να κυκλοφορήσει και θα έχει να κάνει με τον Hawkeye.

Η φήμη που κυκλοφόρησε είναι ότι ο villain της σειράς θα είναι η Giuletta Nefaria aka Madame Masque. Δε θα είναι, όμως, ο βασικός villain αλλά θα έχει έναν πιο υποστηρικτικό ρόλο. Η συγκεκριμένη ηρωίδα φοράει μια χρυσή μάσκα για να κρύψει την παραμόρφωση που βρίσκεται κάτω από το πρόσωπό της και είναι κόρη του supervillain Luchino Nefaria.




Προς το παρόν, αυτό παραμένει μία φήμη, αφού δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση, αλλά ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τα όσα έχει να μας φέρει σε μικρή και μεγάλη οθόνη η Marvel προσεχώς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved