Το After 2 είναι εδώ και έφτασαν απίστευτα νέα για τους fans

Αυτό που ζητούσες θα γίνει πραγματικότητα.

Το After είναι μία ιστορία που έφτασε στη μεγάλη οθόνη με έναν λίγο πιο ιδιαίτερο τρόπο. Η δημιουργός του, Anna Todd, άρχισε να δημοσιεύει κεφάλαιά του στο Wattpad, το κοινό ενθουσιάστηκε, του έδωσε εκατομμύρια views και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παραγωγοί να θέλουν να μεταφέρουν αυτήν την αγάπη στο σινεμά, ώστε ο κόσμος να ανοίξει το universe ως μία μεγάλη παραγωγή. Και αυτό συνέβη.

Το After του 2019 δημιούργησε ένα trend μέσα στον κινηματογράφο, ειδικά στο κομμάτι των teens που ανυπομονούσαν για την έλευση της δεύτερης ταινίας -After We Collided-. Κι ενώ αυτό παίζεται στις αίθουσες, με πολλούς να μην έχουν ακόμα προλάβει να το δουν, ήρθε μία ανακοίνωση που πρόκειται να ενθουσιάσει το κοινό της Todd.

Την επιτυχία των ταινιών πρόκειται να ακολουθήσουν άλλες δύο παραγωγές που θα αποτελέσουν την τρίτη και τέταρτη ταινία αντίστοιχα. Η ιστορία περιλαμβάνει και πέμπτο βιβλίο, ένα prequel των γεγονότων, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν πρόκειται να το δούμε στους κινηματογράφους.

Αυτά τα νέα, πάντως, προσφέρουν από μόνα τους αρκετή ικανοποίηση στο κοινό που πλέον ξέρει με βεβαιότητα ότι το ζευγάρι που αγάπησε θα συνεχίσει να του κρατάει συντροφιά για αρκετό καιρό ακόμη.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved