Το After 2 κυκλοφόρησε και θυμόμαστε τα epic βίντεο από τα γυρίσματα

Ξέρεις τι θα δεις την επόμενη φορά στο σινεμά.

Όταν πριν από μερικά χρόνια το Wattpad εμφανίστηκε στις ζωές μας αποτέλεσε λύση για πολλούς ανθρώπους. Οι δημιουργοί που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να εκδώσουν τα δικά τους βιβλία, μπόρεσαν να μοιραστούν την έμπνευσή τους online, κατευθείαν με τους αναγνώστες τους. Οι τελευταίοι απέκτησαν έναν τρόπο να διαβάζουν νέο υλικό χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν διαρκώς χρήματα κι έτσι λειτούργησε ως μία κατάσταση από την οποία όλοι έχουν κέρδος.

Οι συγγραφείς, μάλιστα, έχουν κι ένα ακόμα μεγαλύτερο: Την έκθεσή τους σε υποψήφιους εκδότες. Στην περίπτωση που ένα δημοσίευμα έχει πολλά views και κοινό που ανυπομονεί για το κάθε κεφάλαιο, όχι μόνο μπορεί αυτό να μεταφερθεί κατευθείαν στο γραπτό, αλλά και στη μεγάλη οθόνη.

Το After ανήκει σε αυτήν την τελευταία κατηγορία. Πρόκειται για μία ιστορία που βγήκε για πρώτη φορά στο Wattpad από την Anna Todd, στη συνέχεια έλαβε τη γραπτή της μορφή κι έπειτα την κινηματογραφική το 2019.

Μετά από τις συνεχείς συζητήσεις και την ενασχόληση του κόσμου με αυτήν, φτάσαμε στη φετινή χρονιά όπου το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είδε το sequel του στους κινηματογράφους. Κι ενώ μόλις λίγες μέρες έχουν ανοίξει οι προβολές, είπαμε να θυμηθούμε τα βίντεο από τα γυρίσματα της ιστορίας.

Καλή απόλαυση!





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved