Βγήκε το τρέιλερ του Haunting of Bly Manor και το φως δε θα κλείσει ποτέ

Η δεύτερη σεζόν της σειράς που λατρέψαμε πλησιάζει.

Πάνω που συζητούσαμε για το Haunting of Hill House και όλα τα φαντάσματα που ήταν κρυμμένα σε διάφορα μέρη των σκηνών της σειράς, το Netflix αποφάσισε να κυκλοφορήσει το τρέιλερ της επόμενης σεζόν και της Bly Manor. Κάθε λάτρης του τρόμου και κυρίως της ατμόσφαιρας στην οποία μπορεί να σε υποβάλλει μία παραγωγή, δε γινόταν να μην περιμένει με ανυπομονησία το εν λόγω βίντεο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μας απογοήτευσε.

Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να καταλάβουμε ότι τα στοιχειά της έπαυλης είναι περισσότερα από ποτέ. Το περίεργο ή ανησυχητικό είναι ότι το κοριτσάκι του σπιτιού δείχνει να έχει κάποια σχέση μαζί τους και η φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει η διάσημη πλατφόρμα με αυτό να κάνει με το δάχτυλο «shhh» μάλλον απευθύνεται στις απόκοσμες οντότητες που κατοικούν στο σπίτι.

Ένα πράγμα που αξίζει για μία ακόμα φορά συγχαρητήρια είναι η μουσική που ακούγεται κατά τη διάρκεια (σ.σ. Έχουμε πει, άλλωστε, ότι θρίλερ χωρίς ήχο, παύει να είναι θρίλερ) και που σε συνδυασμό με το άνοιγμα και το κλείσιμο του φωτός, εύκολα θα σε κάνει να ρίξεις μία δεύτερη ματιά γύρω σου, έτσι για σιγουριά. Εννοείται, τα φώτα μένουν ανοιχτά at all times.

Η πρωταγωνίστρια της πρώτης σεζόν, πάντως, Victoria Pedretti έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά για τη νέα ιστορία, την οποία θα δούμε στις οθόνες μας κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Δες το τρέιλερ στη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved