Η αγαπημένη σειρά τρόμου επιστρέφει με μία άψογη αλλαγή

Ανυπομονούμε να έρθει η νέα ιστορία.

Όσοι έχουν δει το Haunting of Hill House, ξέρουν ακριβώς τι συναισθήματα σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τη σειρά. Δεν ήταν τόσο ο τρόμος καθεαυτός. Άλλωστε, εν τέλει δεν ήταν ακριβώς horror, αλλά απίστευτα ατμοσφαιρικό και σε υπέβαλλε σε μία διάθεση φόβου και στενοχώριας μαζί. Ζούσες περισσότερο το δράμα της οικογένειας με όλα αυτά που της τύχαιναν -εντάξει, κοιτώντας και λίγο κάτω από το κρεβάτι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις-.

Δεν άργησαν πολύ να έρθουν τα νέα για τη δεύτερη σεζόν (σ.σ. Haunting of Bly Manor). Ο κόσμος τη ζητούσε και o δημιουργός, Mike Flanagan, ανέλαβε να τη συνεχίσει για το κοινό του, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να κυκλοφορεί κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Αυτήν τη φορά, όμως, θα υπάρχει μία «έξυπνη» διαφορά.

Θυμάσαι που στην προηγούμενη σεζόν υπήρχαν φαντάσματα κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού; Οι περισσότεροι δεν τα είχαν προσέξει μέχρι να μας γίνει η επισήμανση, αλλά ομολογουμένως ήταν μία πολύ ωραία πινελιά.



Όπως μας πληροφόρησε ο Flanagan, μιλώντας στο Vanity Fair, στη νέα σεζόν, όχι μόνο θα δούμε τα φαντάσματα του σπιτιού, αλλά θα μάθουμε και την ιστορία που έχει καθένα από αυτά.

«Σε αυτήν τη σεζόν, θέλαμε τα κρυφά μας στοιχεία να λένε τη δική τους ιστορία. Και, αντίθετα με την πρώτη σεζόν, θα εξηγηθούν. Μέχρι το τέλος της σεζόν, θα ξέρετε ποιοι είναι και γιατί είναι εκεί»

Κάπου εδώ, ετοιμαζόμαστε για πολύ creepy στιγμές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved