Έρχεται νέο θρίλερ με τον «Bjorn Ironside» και τον «Theon Greyjoy»

Να μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ταινία

Τα cross-verses πολύ μας αρέσουν. Τα εκτιμάμε. Τα σεβόμαστε. Τα ζητάμε. Όταν χαρακτήρες από πασίγνωστες παραγωγές συναντιούνται, σου δημιουργείται ένας ενθουσιασμός, γιατί μιλάμε για μία κανονική ένωση συμπάντων -θα μπορούσες να πεις κατά μία έννοια, όπως συμβαίνει στο Dark, αλλά ας μη συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι και καούμε περισσότερο-. Οπότε, ναι, τέτοια «παντρέματα» τα θέλουμε. Τι συνέβη, όμως, τώρα.

Το Vikings και το Game of Thrones έρχονται κοντά, όχι όμως μέσω των χαρακτήρων τους, αλλά με τη βοήθεια των πρωταγωνιστών τους. Ο Alexander Ludwig, που υποδύεται τον Bjorn Ironside στη σειρά Vikings και ο Alfie Allen aka Theon Greyjoy από το Game of Thrones συνεργάζονται για την κυκλοφορία ενός νέου θρίλερ του Netflix, με όνομα Night Teen.




«Το Night Teeth έχει να κάνει με έναν νεαρό σοφέρ που παίρνει δύο μυστηριώδεις γυναίκες για μία νύχτα πάρτι στο Los Angeles. Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται, όταν ο σοφέρ όχι μόνο δείχνει ποιες είναι πραγματικά αυτές οι γυναίκες, αλλά και συναντιέται ‘με έναν επικίνδυνο υπόκοσμο που παραμονεύει στις σκιές’, αναγκάζοντάς τον να παλέψει για επιβίωση», λέει χαρακτηριστικά το CinemaBlend.

Προς το παρόν, δεν ξέρουμε ποιους χαρακτήρες θα παίξουν οι αγαπημένοι ηθοποιοί, όμως, γνωρίζουμε ότι στο πλευρό τους θα βρεθούν ο Bryan Batt του Mad Men, o Jorge Lendeborg του Bumblebee, η Debby Ryan του Insatiable και η Marlene Forte του Knives Out.

Ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved