Η νέα ταινία της Emilia Clarke δεν έχει καμία σχέση με το Game of Thrones

Θα δούμε μία εντελώς διαφορετική Emilia.

Η Emilia Clarke είναι αρκετά χρόνια πια στον χώρο της υποκριτικής. Ο κόσμος κατά βάση την έμαθε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά της HBO, Game of Thrones, όμως, έκτοτε η ηθοποιός έχει αναλάβει κι άλλες δουλειές, όπως, για παράδειγμα, το υπέροχο Me Before You.

Η Emilia είναι γενικά μία ηθοποιός με πολύ χαρακτηριστικό πρόσωπο και ο τρόπος με τον οποίο παίζει σε κάνει κατευθείαν να καταλάβεις ότι η υποκριτική είναι κάτι έμφυτο για εκείνη. Είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να περάσει από το γλυκό, στο επιθετικό και σε όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα που ενδείκνυνται για έναν ρόλο.

Τώρα, τα νέα τη θέλουν να αναλαμβάνει ένα νέο πρότζεκτ και, συγκεκριμένα, ένα θρίλερ με το όνομα Murder Manual. Η ταινία μετράει πολλούς σκηνοθέτες στο δυναμικό της (Douglas Keeve, Matt Newton, Toni Tikkanen, Nour Wazzi, Robin Whitten, κ.α.), οι οποίοι έχουν συνασπιστεί για να βγει αυτή η ανθολογία των 8 ιστοριών.




Το τρέιλερ, πάντως, είναι αρκετά ανατριχιαστικό και σίγουρα δεν το βλέπεις ελαφρά τη καρδία. Σου δημιουργεί μία απόκοσμη αίσθηση για τα όσα πρόκειται να συμβούν.

Στο πλευρό της Clarke θα δούμε τη Maria Olsen (Percy Jackson and the Olympians), τον Bryan Davis (The Devil’s Well) και τον Hadley Fraser (The Legend of Tarzan).

Η ταινία είναι διαθέσιμη για streaming στο Amazon και πρόκειται να συμπεριληφθεί και στις υπόλοιπες μεγάλες on-demand εταιρείες προσεχώς.


Διάβασε επίσης: Kissing Booth 2: Ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία προβολής

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved