Πειρατές της Καραϊβικής: Οι πιο επικές στιγμές του Jack Sparrow σε όλες τις ταινίες

Ανυπομονούμε για περισσότερο Jack. Ανυπομονούμε.

Στο κομμάτι κινηματογράφος, οι Πειρατές της Καραϊβικής είναι ένα από τα πιο δυνατά franchises που έχουν κυκλοφορήσει. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα απίστευτα πλάνα από κάθε εξωτική παραλία, στην οποία έκαναν γυρίσματα; Τους πρωταγωνιστές με τις απολαυστικές για τους ρόλους τους ερμηνείες; Το ειδύλλιο Will Turner – Elizabeth Swann; Ή μήπως τον Captain Jack Sparrow;

Σε αυτό το τελευταίο θέλουμε να σταθούμε γιατί είναι μεγάλο κεφάλαιο. Όσο ωραία κι αν ήταν η ταινία, όση δράση κι αν βλέπαμε και μάχες με τους εκάστοτε κακούς, ο Jack ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να έχουν αυτές οι ταινίες. Πολύ ειλικρινά πιστεύουμε ότι μάλλον η επιτυχία δε θα ήταν τέτοια χωρίς την αμέριστη συμβολή του Johnny Depp.

Οι ατάκες του και ο τρόπος που τις περνούσε στην υποκριτική ήταν κάτι πέρα από to the point, αλλά αυτό στο οποίο υποκλινόμαστε κάθε φορά είναι το ύφος του που και μόνο κοιτώντας το μπορεί να σε πιάσει νευρικό γέλιο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, κι ενώ ελπίζουμε να τον δούμε στην επόμενη ταινία των Πειρατών που θα κυκλοφορήσει, είπαμε να θυμηθούμε τις πιο επικές στιγμές του Καπετάνιου της καρδιάς μας.












Περιμένουμε νεότερα για την έκτη ταινία και μέχρι τότε ένα binge-watching στις παλιές το κάνουμε για να είμαστε έτοιμες.

Διάβασε επίσης: Η νέα ταινία της Emilia Clarke δεν έχει καμία σχέση με το Game of Thrones

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved