Ο Christian Bale παραλίγο να γίνει Batman στην τηλεόραση

Μάλλον καλύτερα που δεν έγινε.

Όταν ο Christian Bale ανέλαβε τον Σκοτεινό Ιππότη του Christopher Nolan, όλος ο πλανήτης βρέθηκε σε πανικό. Η ίδια η ταινία αποτελεί μέχρι σήμερα μία από τις καλύτερες -ίσως και η καλύτερη- κινηματογραφική μεταφορά χαρακτήρα κόμικς.

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε, όχι σαν κάτι απόμακρο από εμάς, αλλά ως έναν άνθρωπο που πάλεψε κι έγινε ήρωας χωρίς υπερφυσικές δυνάμεις, είναι κάτι που τον έφερε πολύ κοντά μας. Μας έκανε να νιώσουμε μία ταύτιση και μας δημιούργησε την αίσθηση ότι όποιος θέλει μπορεί να τα καταφέρει.

Κάπως έτσι, αγαπήσαμε τον Bale για το συγκεκριμένο κομμάτι και δύσκολα έκτοτε ξαναφανταστήκαμε άλλον Batman πλην εκείνου.




Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Batwoman του CW, η Caroline Dries, μάλλον συμφωνεί με όλα τα παραπάνω, αφού στο φινάλε της πρώτης σεζόν εμφανίστηκε, επιτέλους, ο Bruce Wayne. Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε είναι ο Warren Christie, ωστόσο, η Dries είπε στο EW σχετικά με το casting του ρόλου:

«Όταν φαντάστηκα τον Batman στη σειρά μας, φαντάστηκα τον Christian Bale γιατί έχω εμμονή με τις ταινίες του Christopher Nolan. Όταν πήρα τη σειρά, κληρονόμησα τον κανόνα του Όχι Batman, όχι Bruce Wayne, οπότε ποτέ δε σκέφτηκα να ονειρευτώ (για τον Bale)»

Εν τέλει, βέβαια, καλύτερα που δεν έγινε για να κρατήσει η αποτύπωση του Bale την πιο εικονική και αποκλειστικά για την τριλογία του Dark Knight λογική της.


Διάβασε επίσης: Game of Thrones: Ενός λεπτού σιγή για την επικότερη απογοήτευση στην ιστορία της τηλεόρασης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved