Γίνε για μία εβδομάδα Lorraine Warren μέσα στο πραγματικό σπίτι του Conjuring

Πολύ ενδιαφέρον, αρκετά creepy.

Πνεύματα, εξορκισμοί, jump scares, ανατριχιαστικοί ήχοι και φυσιογνωμίες που στοιχειώνουν μέχρι σήμερα τα όνειρά σου είναι μερικά από αυτά μας σου έδωσε το πακέτο που λέγεται Conjuring. Εύκολα τοποθετείται ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες του horror είδους, αφού τα όσα είδαμε μας έκαναν να κοιμόμαστε για μερικές μέρες με το φως ανοιχτό και να θυμόμαστε με cringe ύφος όλες τις μεταφυσικές του προσωπικότητες.

Τι απίστευτο και συνάμα τρομακτικό συμβαίνει τώρα. Το πραγματικό σπίτι του Conjuring, αυτό μέσα στο οποίο υποτίθεται ότι συνέβη η ιστορία που ανέλαβαν οι Warrens, για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 9 μέχρι τις 16 Μαΐου, θα έχει 24ωρο live-streaming από το The Dark Zone Network.



via GIPHY

Το σπίτι που βρίσκεται στο Rhode Island, θα είναι πλήρως καλωδιωμένο και θα μας δείχνει όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα των Heinzens, των τωρινών ιδιοκτητών. Εκείνοι θα κάνουν μια σειρά από δραστηριότητες που σχετίζονται με τα μεταφυσικά, όπως seances κι επικλήσεις πνευμάτων με Ouija -προκαλούν και λίγο την τύχη τους μεταξύ μας- και ας πούμε ότι όσοι παρακολουθούν από το σπίτι θα ζήσουν κάποιες αρκετά creepy στιγμές.




Για να βιώσεις όλα αυτά τα παραφυσικά πράγματα, υπάρχει ένα κάποιο αντίτιμο. Η παρακολούθηση μίας ημέρας κοστίζει 4,99 δολάρια, ενώ για όσους δε θέλουν να χάσουν λεπτό, αλλά επιλέξουν να βρίσκονται εκεί καθημερινά όλη την εβδομάδα, το κόστος ανέρχεται στα 19,99 δολάρια.

Αν είσαι άνω των 13 ετών και έχεις πάρει απόφαση να ζήσεις ωσάν μία άλλη Lorraine, θα βρεις ό,τι χρειαστείς εδώ.

Διάβασε επίσης: Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα στο Hogwarts και μιλάμε πολύ σοβαρά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved