Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα στο Hogwarts και μιλάμε πολύ σοβαρά

Harry potter fans, this is not a drill. I repeat, this is not a drill.

Το σύμπαν του Harry Potter είναι από αυτά που ξέρεις ότι θα μείνουν σε περίοπτη θέση στο hall of fame των ταινιών, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ένα franchise, όπως αυτό, που έδωσε στο κοινό, όχι μόνο πρωταγωνιστές με τους οποίους μπορούσε να ταυτιστεί αλλά και story, μουσική και κακούς να μισήσει, δε θα μπορούσε να έχει διαφορετικό δρόμο.

Θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που ευχόσουν με κάποιον τρόπο το Hogwarts να υπήρχε στην πραγματικότητα κι εσύ να μπορούσες να κάτσεις στα θρανία της τάξης του Gryffindor; -Ελπίζουμε όχι του Slytherin, αλλά ο καθένας έχει τις απόψεις του. Το δεχόμαστε- Ε, λοιπόν, έχουμε να σου πούμε ότι, επιτέλους, μπορείς να το κάνεις.




Πώς ακριβώς θα γίνει; Κάποιοι υπέροχοι συνάδελφοι στη λατρεία του Harry Potter αποφάσισαν να φτιάξουν μία online πλατφόρμα, στην οποία μπορείς να γραφτείς, να διαλέξεις τι είδους χαρακτήρας θες να είσαι -μαθητής, υπάλληλος του Υπουργείου, φάντασμα, κ.α.- και να γίνεις κι εσύ μέρος του κόσμου των μάγων.

Αν θες να παρακολουθήσεις μαθήματα στη σχολή, μπορείς να βρεις από επιλογές για πρωτοετείς μέχρι επταετείς, όπως για Φίλτρα και για Άμυνα κατά των Σκοτεινών Τεχνών, να κάνεις εργασίες και να βαθμολογηθείς από τους καθηγητές, ώστε να πάρει τους αντίστοιχους πόντους το House, στο οποίο ανήκεις.

Επειδή ξέρουμε πόσο έχεις ψηθεί αυτήν τη στιγμή, μπες εδώ και ξεκίνα την καριέρα σου στο Hogwarts.

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το ένα πράγμα που μοιράζονται όλοι οι fans του Harry Potter

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved