Πρωταγωνιστής της Marvel ομολογεί: «Προσπάθησα να τους πείσω να μη με προσλάβουν»

Μπορεί να μην το φανταζόσουν, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Με το μέγεθος της επιτυχίας που είχαν οι Avengers της Marvel, φαντάζει πολύ δύσκολο σενάριο κάποιος από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν να μην ήθελε να βρίσκεται στο cast. Κι όμως, η πραγματικότητα έρχεται να μας εντυπωσιάσει, αφού ένας από τους πολύ βασικούς πρωταγωνιστές του franchise αποκάλυψε ότι στην αρχή συνέβη κάτι τέτοιο για τη δική του περίπτωση.

Μιλάμε, λοιπόν, για τον Mark Ruffalo aka Hulk. Όπως ο ίδιος ομολόγησε στο Variety, όταν βρίσκονταν στα αρχικά στάδια των συζητήσεων για τον διάσημο ρόλο, προσπάθησε να τους πείσει να μην τον προσλάβουν. Φοβόταν ότι, επειδή δεν είχε δοκιμαστεί σε κάτι ανάλογο στο παρελθόν, δε θα μπορούσε να τα καταφέρει. Τελικά, όμως, όχι μόνο το έκανε, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε και κανέναν άλλον στη δική του θέση.




Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στο Μέσο:

«Προσπάθησα να τους πείσω να μη με προσλάβουν στο cast. Είπα ‘Δεν ξέρω αν είμαι ο σωστός άνθρωπος. Δεν έχω ξανακάνει τίποτα σαν αυτό’. Ο Joss κι ο Robert ήταν πολύ πειστικοί ότι μπορούσα να το κάνω. Εγώ φοβόμουν. Φοβόμουν πολύ. Ακόμη φοβάμαι. Η τεχνολογική πλευρά του το κάνει πολύ δύσκολο να δουλέψεις με αυτόν τον τρόπο. Δυσκολεύομαι με αυτό όλη την ώρα. Αλλά το μότο μου είναι ‘κάνε τον φόβο φίλο σου’. Απλώς συνέχισε να σπρώχνεις τον εαυτό σου σε αυτά τα μέρη που νιώθεις ότι φοβάμαι ή ότι δυσκολεύεσαι»



via GIPHY


Για την τελευταία του ατάκα, τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο.

Διάβασε επίσης: O Mark Ruffalo αποκάλυψε γιατί τόσον καιρό οι γυναίκες της Marvel δεν είχαν solo ταινία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved