O Mark Ruffalo αποκάλυψε γιατί τόσον καιρό οι γυναίκες της Marvel δεν είχαν solo ταινία

Πήραμε την απάντηση και δε μας άρεσε... καθόλου.

Η Marvel έχει αυτήν τη στιγμή τα πρωτεία στον χώρο της κινηματογραφικής απόδοσης των κόμικς. Οι ταινίες που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα έχουν καταφέρουν να μπουν στην κορυφή του παγκόσμιου box-office και μάλιστα all-time, αποφέροντας δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη στους παραγωγούς και την Disney.

Όποιον χαρακτήρα της και να πιάσουμε, όπως ο Iron Man, ο Thor κι ο Captain America, είχε έναν πολύ δυναμικό ρόλο στο σύμπαν της Marvel που φυσικά ο κόσμος λάτρεψε. Ξέρεις τι άλλο κοινό είχαν, όμως; Ήταν όλοι άντρες.

Για πολλά χρόνια, για την ακρίβεια, η εταιρεία έφτιαχνε solo ταινίες για κάθε βασικό της πρωταγωνιστή, οι οποίες πήγαιναν εξαιρετικά στις εισπράξεις, όμως οι γυναίκες ηρωΐδες δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Από τα κεντρικά τους, όχι από τον κόσμο.




Πώς είναι δυνατόν, για παράδειγμα, η Black Widow να μην είχε έως σήμερα μία δική της ταινία που να παρουσιάζει την ιστορία της πριν τους Avengers στον κόσμο; Ένα origin story όπως είχαν οι περισσότεροι άντρες πρωταγωνιστές.

Τώρα, λοιπόν, ο Mark Ruffalo που υποδύεται τον Hulk μίλησε στην Independent και αποκάλυψε γιατί έπρεπε να φτάσει το 2019 για να δούμε μία ταινία, όπως της Captain Marvel, στη μεγάλη οθόνη.

Διάβασε επίσης: Συμβουλές ευεξίας για White Days!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved