Συμβουλές ευεξίας για White Days!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να «λάμπεις» από μέσα προς τα έξω, είναι να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου

Υποθέτω πως γνωρίζεις ήδη ότι η απόλυτη τάση του wellness θα κυριαρχήσει για μία ακόμη χρονιά στην καθημερινότητά μας. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, η ευεξία θα είναι σε «πρώτο» πλάνο, ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε όλα τα απαραίτητα βήματα, που θα σου προσφέρουν EveryDay μία ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής! Αν μέχρι σήμερα νόμιζες πως η λέξη «wellness» που ακούς και συναντάς τόσο συχνά, σχετίζεται αποκλειστικά με τη διατροφή, τη φυσική άσκηση και γενικότερα τη σωματική σου υγεία, τότε οφείλω να σε ενημερώσω πως δεν έχει να κάνει μόνο με αυτά.

Η ευεξία ή αλλιώς wellness, είναι μία έννοια που αφορά σε ένα σύνολο συνηθειών, έναν τρόπο ζωής ο οποίος λειτουργεί ευεργετικά όχι μόνο για τον οργανισμό, αλλά και για το πνεύμα μας. Ακριβώς για αυτό, την ίδια σημασία που δίνεις στα γεύματά σου ή στις εξωσχολικές δραστηριότητες που σε κρατάνε fit, καλό θα ήταν να δώσεις και στις παρακάτω συμβουλές, που υπόσχονται να σε κάνουν πιο χαλαρή, ευδιάθετη και φυσικά, πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό σου!

Χάρισε «συμμάχους» στην αυτοπεποίθησή σου

Απαραίτητη προϋπόθεση για να «λάμπεις» από μέσα προς τα έξω, είναι να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου. Πώς θα το πετύχεις όμως αυτό, όταν εξαιτίας της περιόδου σου, αναγκάζεσαι να φορέσεις σκουρόχρωμα, φαρδιά ρούχα που δεν σε αντιπροσωπεύουν, αλλά καλύπτουν κάποιον πιθανό κόκκινο λεκέ; Επενδύοντας φυσικά στους κατάλληλους «συμμάχους», που δεν είναι άλλοι από τις σερβιέτες της EveryDay, οι οποίες σου παρέχουν maximum προστασία χωρίς ερεθισμούς, την άνεση να είσαι #RealEveryDay και να φοράς ό,τι εσύ επιθυμείς!

Extra tip: Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να απαντήσεις στο quiz που θα σε κατευθύνει στον τύπο και μέγεθος σερβιέτας, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες σου. Γιατί όποιος και αν είναι ο τύπος σου, υπάρχει σίγουρα το κατάλληλο προϊόν EveryDay για εσένα.

Πρόσθεσε λευκές «πινελιές» για ένα ξεκούραστο περιβάλλον

Γνώριζες πως τα χρώματα που κυριαρχούν στον προσωπικό μας χώρο, σε βάθος χρόνου καταλήγουν να καθορίζουν σε έναν μικρό βαθμό και τη διάθεσή μας; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε τι περιμένεις για να προσθέσεις διακριτικές λευκές πινελιές στον δικό σου; Ένα λευκό διακοσμητικό βάζο ή μία ιδιαίτερη σύνθεση από minimal καδράκια με τα quotes ή τις φωτογραφίες που νιώθεις πως σε εκφράζουν, είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που θα «ησυχάσουν» κάπως την πολυχρωμία του δωματίου, ενώ θα σου χαρίσουν το ξεκούραστο «καταφύγιο» που χρειάζεσαι απαραίτητα έπειτα από μία απαιτητική ημέρα στο σχολείο.

heathy2

Δημιούργησε μία «ασπίδα» από τα bad vibes

Σε έναν κόσμο όπου τα άσχημα νέα, υπερτερούν έναντι των καλών, είναι δύσκολο να παραμείνεις… αλώβητη. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να σε προστατεύσεις από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο εξωτερικό περιβάλλον. Καλώς ή κακώς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλα όσα γίνονται γύρω μας, μπορούμε όμως να τα αντικρούσουμε, δίνοντας συγχρόνως το καλό παράδειγμα. Με άλλα λόγια, προσπάθησε να μην συμμετέχεις στα σχολικά gossip που γίνονται εις βάρος άλλων, να μην γίνεις «πομπός», αλλά ούτε «δέκτης» αρνητικών σχολίων. Απομακρύνσου από ανθρώπους που δεν βρίσκουν ποτέ μία καλή κουβέντα για τους άλλους. Όσο για τις φορές που νομίζεις πως οι γονείς σου δεν σε καταλαβαίνουν, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη και να υποστηρίξεις τη γνώμη σου με ωριμότητα και διάλογο. Ίσως εκείνοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω, που εσύ δεν γνωρίζεις ακόμη.

Ακολούθησε το κίνημα των «White Days»

Όπως διάβασες ήδη παραπάνω, τα χρώματα που περιλαμβάνουμε στην καθημερινότητά μας, έχουν μεγάλη σημασία για την ψυχολογία μας. Θα το διαπιστώσεις και μόνη σου, συμμετέχοντας στο αποκλειστικά κοριτσίστικο κίνημα των White Days! Επιλέγοντας το λευκό χρώμα για τις εμφανίσεις σου, δεν θα δίνεις μόνο ένα EveryDay boost στη διάθεσή σου, αλλά θα δημιουργήσεις σύγχρονους, στυλάτους συνδυασμούς, αφού το λευκό θεωρείται το χρώμα που θα μονοπωλήσει φέτος τον χώρο της μόδας. Ξύπνησες κακοδιάθετη ή αγχωμένη για το επερχόμενο διαγώνισμα των Αρχαίων; Φόρα ένα άσπρο t-shirt, το λευκό skinny denim σου και ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις την όποια αναποδιά με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Τέλος, μην ξεχνάς πως αν το παραπάνω κείμενο σε βοήθησε να κατανοήσεις καλύτερα τη δημοφιλή έννοια του wellness και να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου, θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη EveryDayTeen άρθρα που θα ανέβουν!

#Staytuned φίλη μου, γιατί τα καλύτερα έρχονται!

#EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay #WhiteDays

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved