Doctor Strange: Κυκλοφόρησαν τα εναλλακτικά σχέδια της κάπας του και είναι άψογα

Ο Dr. Stephen θα χαιρόταν πολύ με αυτά τα σχέδια.

Οι καινούργιοι ήρωες που έχουν έρθει στη Marvel τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει ο,τι ακριβώς έλειπε από το τεράστιο universe που έχει δημιουργήσει: την ανανέωση που χρειαζόμασταν δίπλα στους αγαπημένους μεν ίδιους για πολλά χρόνια δε σούπερ ήρωες.

Αν μας ρωτάς, ο Doctor Strange μπαίνει εύκολα στην κορυφή της λίστας μας και για αυτό δεν έχουμε να ευχαριστούμε μόνο τη Marvel που τον δημιούργησε αλλά και τον Benedict Cumberbatch που δε μοιάζει μόνο εξωτερικά με τον χαρακτήρα -παρεμπιπτόντως, τουλάχιστον σοκαριστικό. Ήταν ο ιδανικός ηθοποιός για να αποδώσει το κατάλληλο σοβαρό και σπιρτόζικο βλέμμα στον χαρακτήρα.




Ένα από τα πιο μεγάλα του χαρακτηριστικά είναι φυσικά η κάπα, η οποία ας πούμε ότι είχε τη δική της προσωπικότητα κι αναλάμβανε πρωτοβουλίες ανάλογα με το πού χρειαζόταν.

Πέρα από ικανή, όμως, ήταν και πολύ στιλάτη. Ωστόσο, ένας καλλιτέχνης της Marvel, ο Ryan Meinerding, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το εναλλακτικό look του Dr. Stephen και μπορούμε να πούμε ότι είναι ακόμα πιο cool από αυτό που είδαμε στις ταινίες, με περισσότερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/B-fHBRXp-oa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δεύτερη ταινία του Doctor Strange Doctor Stranger in the Multiverse of Madness θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου του 2021.

Διάβασε επίσης: Captain Marvel 2: Το Bloodaxe είναι ο λόγος που κι ο Thor θα έβλεπε την ταινία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved