Captain Marvel 2: Το Bloodaxe είναι ο λόγος που κι ο Thor θα έβλεπε την ταινία

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Τόσο απλά.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Thor είναι ένας από τους πιο ισχυρούς Avengers. Ίσως κι ο πιο ισχυρός. Η δύναμη της Asgard και, ακόμα περισσότερο, το Mjolnir είναι πράγματα που κανένας θνητός δε θα μπορούσε να διαχειριστεί. Ή σχεδόν κανένας. Στο Endgame, είδαμε τον Captain America να κάνει το σφυρί του Thor ό,τι θέλει και να τον σώζει από έναν ας τον πούμε βέβαιο θάνατο.




Στα κόμικς (Captain Marvel #16), και η Captain Marvel καταφέρνει να σηκώσει το Mjolnir στην προσπάθειά της να σταματήσει τους Vox και τους Kree -κάτι που σαφώς και θα θέλαμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Στη δεύτερη ταινία της ιστορίας της, λοιπόν, φαίνεται ότι μάλλον θα πάρουμε μία γεύση αυτού. Πώς;

Σύμφωνα με το DKoding, η Carol Danvers πρόκειται να έχει ένα όπλο σε ανάλογο league με αυτού του Mjolnir. Το Bloodaxe, όπως ονομάζεται, είναι ένα όπλο, που χρησιμοποίησε η Hela σε ένα σχέδιό της εναντίον του Thor, μετά τον θάνατο του πατέρα του, όμως αυτό αποκαλύφθηκε κι εκείνος το πήγε πίσω στην Asgard. Στη συνέχεια, ο γιος του Odin το κατέστρεψε με την Odin-Force.

Αυτά πάντα στα κόμικς, οπότε στη μεγάλη οθόνη δεν ξέρουμε αν και σε ποιον βαθμό θα δείξουν αυτήν την ιστορία, πάντως οι πληροφορίες θέλουν το Bloodaxe να κάνει την εμφάνισή του στην Captain Marvel. Κι ένα post που έκανε πρόσφατα η Brie Larson φαίνεται να το υποστηρίζει.

https://www.instagram.com/p/B9RzjpZj1xX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το θέμα, όμως, είναι ότι σε αντίθεση με το Mjolnir, αυτό το όπλο διαφθείρει αυτόν που το κρατάει, οπότε αν βρεθεί στα χέρια της Carol, δεν αποκλείεται να δούμε μία λίγο πιο σκοτεινή πλευρά της.

Στον Thor, πάντως, σίγουρα θα άρεσε αυτή η προσθήκη, αν σκεφτείς πόσο πορώνεται και με τα όπλα της Asgard και με την Captain Marvel.




Διάβασε επίσης: Η ταινία με τον νέο υπερήρωα της Marvel άρχισε γυρίσματα κι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved