Ο σκηνοθέτης του Shazam! γύρισε θρίλερ μέσα στο σπίτι του και πήγε την καραντίνα σε άλλο level

Θα κοιτάξεις και μία δεύτερη φορά τη σκιά σου μόλις δεις το τρέιλερ.

Με την πανδημία του κορονοϊού που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για κάθε τομέα της ζωής μας. Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει ριζικά και πλέον ό,τι μπορούμε να κάνουμε περιορίζεται κατ’ αποκλειστικότητα στα του σπιτιού.

Όπως, λοιπόν, καταλαβαίνεις, ο κινηματογράφος δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Το πλήγμα που έχει δεχτεί είναι ισχυρό, αφού ούτε μπορούμε να επισκεφτούμε κάποιο σινεμά για να δούμε τα νέα entries, ούτε και να γυριστούν νέες ταινίες. Ή μήπως όχι;

Στο πρώτο σκέλος, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Φυσικά και θα χρειαστεί να περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μέχρι να μπορούμε ξανά να είμαστε σε φάση κινηματογράφων. Στο δεύτερο, όμως, ίσως και να υπάρχει μία εναλλακτική.

Ο σκηνοθέτης του Shazam!, David F. Sandberg, γύρισε ένα θρίλερ μικρού μήκους μέσα στο σπίτι του με τη βοήθεια της συζύγου του και ηθοποιού, Lotta Losten. Ο χαρακτήρας της ανακαλύπτει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μέσα στις σκιές -εξ ου κι ο τίτλος Shadows- και μας έφερε στο μυαλό το άλλο επιτυχημένο θρίλερ του Sandberg, Lights Out, που στοίχειωσε τον ύπνο μας το 2016.

Η δουλειά που έκανε είναι εξαιρετική και κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να μας κάνει να κοιτάξουμε και μία δεύτερη φορά τη σκιά του εαυτού μας...




Διάβασε επίσης: Μάθαμε μία σύνδεση μεταξύ Arrow και Batman και… Όχι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved