Μάθαμε μία σύνδεση μεταξύ Arrow και Batman και… Όχι

Κανένας λόγος δε θα υπήρχε. Μα κανένας.

Το Arrow είναι από τις σειρές που πέτυχαν στην τηλεόραση, γι’ αυτό κι εν τέλει παίχτηκαν 8 σεζόν και 170 επεισόδια. Ο αριθμός μπορεί να ακούγεται τρελός και να μην είχες συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα ότι είχε φτάσει εκεί, ωστόσο αυτή είναι η πραγματικότητα και συνέβη χάρη στην απίστευτη αγάπη του κόσμου προς την ιστορία και τον πρωταγωνιστή, Stephen Amell.

Πλέον, η σειρά έχει τελειώσει έχοντας αφήσει πολλά spin-offs μέσα στο universe της CW. Το κλείσιμό της έδωσε στον Oliver τον τίτλο του ήρωα που του άξιζε, όμως, σύμφωνα με το Screenrant, ο παραγωγός της σειράς, Marc Guggenheim, αποκάλυψε ότι το αρχικό σενάριο που είχαν στο μυαλό τους είχε μία τεράστια σύνδεση με τον Batman.




«Φαντάστηκα ο Oliver να πεθαίνει και να μένεις με κάποιου είδους μετάδοση νέων σχετικά με την κληρονομιά του κι ότι με κάποιον τρόπο θα έπεφτε μία φωνή, και μετά θα πήγαινες σε αυτήν την ταράτσα σε μία εντελώς άλλη πόλη κι ένας κακοποιός ή κάποιος κακός άνθρωπος θα έμπαινε στη σκηνή, αφότου θα είχε χτυπηθεί και θα είχε βγει εκτός οθόνης.

Κι αυτό το ζευγάρι μαύρες μπότες θα κατέβαινε και θα εμφανιζόταν μπροστά του και θα υπήρχε μία κάπα που θα φτερούγιζε ή θα κυμάτιζε, κι η φωνή θα έλεγε κάτι πάνω από τα λόγια ‘Ο Oliver Queen ενέπνευσε μία ολόκληρη γενιά αυτόκλητων τιμωρών.’ Υπονοώντας, φυσικά, ότι αυτό ενέπνευσε τον Batman»

Δεν ξέρουμε με ποια λογική υπήρξε αυτή η έμπνευση, αλλά πολύ ειλικρινά προτιμάμε το σύμπαν του Batman να μην αλλάξει. Είναι τόσο δυνατό από μόνο του που δε χρειάζεται vigilantes για να ξεκινήσει. Παρά μόνο την ιστορία του Bruce Wayne που όλοι ξέρουμε με τους γονείς του έξω από το θέατρο. Τίποτα άλλο.

Διάβασε επίσης: Game of Thrones: Ο δράκος της Daenerys εμφανίστηκε σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved