Είναι γεγονός! Το Resident Evil έρχεται στο Netflix κι ετοιμάσου για τα πιο creepy βράδια

Ο τρόμος που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει στις οθόνες μας.

Όλοι όσοι αγαπάμε τον τρόμο, ξέρουμε τι εστί Resident Evil. Έχουμε βάλει δυνατά τον ήχο στα ακουστικά, έχουμε κλείσει τα φώτα κι έχουμε παίξει τα video games της Capcom νιώθοντας στο πετσί μας τι πάει να πει να πει η κατηγορία του survival horror. Η Umbrella Corporation κι ο T-Virus στοίχειωσαν πολλά βράδια μας με τα zombie και τα μεταλλαγμένα τέρατα που εξαπέλυσαν στην ανθρωπότητα.




Το 2002, όλη αυτή η αποκάλυψη βρήκε τη μεγάλη οθόνη κι η Milla Jovovich έγινε η Alice που μετατράπηκε σε όπλο ενάντια στον θανατηφόρο ιό, για εκείνη για τις επόμενες πέντε ταινίες που ακολούθησαν (2004, 2007, 2010, 2012, 2016).

Για πολλά χρόνια, υπήρχε η φήμη ότι το Resident Evil θα μεταφερόταν και στην τηλεόραση, χωρίς, όμως, καμία επίσημη επιβεβαίωση και χωρίς την παραμικρή κίνηση που να δείχνει ότι κάτι τέτοιο βρίσκεται στα σκαριά.




Το Redanian Intelligence, γνωστό για τις εκ των έσω πληροφορίες που μεταφέρει ανά διαστήματα, υποστηρίζει ότι η έλευση της πρώτης σεζόν του διάσημου franchise θα γίνει και, μάλιστα, στο Netflix, σημειώνοντας ότι αυτή θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα video games και θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια.

Όσο για το σε τι φάση βρίσκεται αυτήν τη στιγμή το πρότζεκτ, η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να αρχίσει τον Ιούνιο και να τελειώσει τον Οκτώβριο.

Η τοποθεσία που έχει επιλεγεί είναι η Νότια Αφρική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα ιδιαίτερα μέρη που βρίσκονται σε αυτήν, όπως το Cape Town, το Hout Bay, το Johannesburg και το Blyde River Canyon, τα πλάνα που θα δούμε θα είναι απίστευτα.

Αν λάβουμε υπόψιν τη δουλειά που θα ακολουθήσει αφότου έχουν γυριστεί τα επεισόδια, κατά πάσα πιθανότητα δε θα περιμένουμε την πρώτη σεζόν πριν το καλοκαίρι του 2021.

Διάβασε επίσης: Με αυτά τα beauty και fashion tips θα μετατρέψεις την κάθε ημέρα σε μία white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved