Με αυτά τα beauty και fashion tips θα μετατρέψεις την κάθε ημέρα σε μία white day!

Η fashion expert Διονυσία Καλαποθαράκου και η beauty expert Χριστίνα Χρόνη ενώνουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους

Αλήθεια, γιατί τις ημέρες που έχεις περίοδο αισθάνεσαι πρησμένη και πιστεύεις ότι κανένα ρούχο δεν σε κολακεύει; Άραγε, γιατί κάθε φορά που έχεις περίοδο δείχνεις χλωμή και νιώθεις ότι τα καλλυντικά σου δεν καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σου; Τελικά, πόσο εύκολο είναι να έχεις μια white day ακόμη και όταν είσαι αδιάθετη;

Η fashion expert Διονυσία Καλαποθαράκου και η beauty expert Χριστίνα Χρόνη ενώνουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και απαντούν στα παραπάνω ερωτήματα, αποδεικνύοντας πως EveryDay can be a white day!

Διότι μπορεί όταν έχεις περίοδο να αισθάνεσαι συχνά στις «μαύρες» σου, ωστόσο, πάντα υπάρχει μία «white συμβουλή» που μπορεί να φτιάξει την ημέρα σου, είτε αφορά στο στυλ είτε στην ομορφιά σου.

Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να επιτρέπεις στα bad vibes να αντικατοπτρίζονται στο στυλ και το χαμόγελό σου, ούτε να περιορίζεις τις επιλογές σου. Με τις κατάλληλες συμβουλές μπορείς να αισθάνεσαι όμορφα EveryDay.

Τόλμησε λοιπόν να πεις «ναι» στο κορυφαίο fashion trend του winter white, επιλέγοντας ένα total white look ακόμα και τις ημέρες τις περιόδου! Σύμμαχός σου τα προϊόντα EveryDay τα οποία εξασφαλίζουν και αξεπέραστη απορροφητικότητα αλλά και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα, αφού είναι η 1η μάρκα στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών! Έτσι με τις EveryDay, όλες οι μέρες μπορούν να είναι white… ακόμα και οι δύσκολες!

Δες το βίντεο που ακολουθεί και μάθε πώς θα μετατρέψεις την κάθε ημέρα σε μία #WhiteDay!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved