Suits Addicted: 12 ατάκες του Harvey Specter που δείχνουν πώς να είσαι το boss στη ζωή σου

Ο Harvey είναι το απόλυτο boss κι αυτές οι ατάκες το επιβεβαιώνουν.

Όσοι παρακολουθούν το Suits ξέρουν πολύ καλά ότι η όλη η σειρά είναι χτισμένη πάνω στον Harvey Specter. Ο δικηγόρος της Pearson-Hardman κατέκτησε δίκαια το κοινό και αναφερόμαστε στο κάθε τι που κάνει. Από τη μία, είναι ένας απίστευτα επιτυχημένος άντρας που πλέον έχει γίνει τόσο καλός στη δουλειά του γνωρίζοντας μόνο να κερδίζει. Είναι αυστηρός όταν πρέπει, δε χαρίζεται, αλλά, όσο και να δείχνει ότι δε νοιάζεται στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Από την άλλη, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη η εξωτερική του εμφάνιση και δε μιλάμε μόνο για ομορφιά. Ο Harvey aka Gabriel Macht είναι από τους άντρες που ξεχωρίζουν για τη γοητεία τους κι αυτό είναι κάτι δύσκολο να βρεθεί. Για να μη μιλήσουμε για το στιλ του… Ο τύπος είναι πραγματικά είδωλο, είτε φοράει πουκάμισο είτε φόρμα.




Όλα τα παραπάνω, ναι, είναι καλά, ωστόσο, ο βασικός λόγος που τον έχουμε λατρέψει είναι οι επικές του ατάκες. Κι όταν λέμε επικές, ο χαρακτήρας του στη σειρά είναι για υπόκλιση.

Από το 2011 που ξεκίνησε την προβολή της δεν μπορούμε να χορτάσουμε τις στιχομυθίες με κάθε άνθρωπο γύρω του και, πέρα από την πλάκα την υπόθεσης, πολλές φορές μάς έχει δώσει απίστευτη έμπνευση για τη ζωή μας.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τα καλύτερα που έχει πει.

Διάβασε επίσης: Συμβουλές ευεξίας για White Days!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved