Αυτό το φίλτρο στο Instagram σού δείχνει ποιος χαρακτήρας της Black Widow είσαι

Άλλο ένα 'Βρες ποιος χαρακτήρας' είσαι κάνει την εμφάνισή του κι αυτήν τη φορά έχει να κάνει με τη Natasha Romanoff.

Αυτό το φίλτρο στο Instagram σού δείχνει ποιος χαρακτήρας της Black Widow είσαι

Ο καιρός πέρασε σιγά-σιγά. Το κενό των Avengers -αν και μεγάλο- ετοιμάζεται να καλυφθεί από την έλευση στους κινηματογράφους ταινιών που αναμένεται να σπάσουν τα ταμεία. Τα πρότζεκτ που μας ετοιμάζει η Marvel είναι πολλά. Θα δούμε τη συνέχεια ή το παρελθόν από χαρακτήρες που έχουμε αγαπήσει, όπως επίσης και νέους που βρίσκονται ένα βήμα μακριά από το να μας συστηθούν.

Η πρώτη ταινία του κολοσσού που έρχεται στη μεγάλη οθόνη είναι φυσικά η Black Widow. Η Natasha Romanoff ήταν ο συνδετικός κρίκος των Avengers στο Endgame, ο χαρακτήρας που δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στην ομάδα και τη νίκη της κι αυτή που τελικά θυσιάστηκε για να πάρει ο Hawkeye το πετράδι της Ψυχής.

Για χρόνια οι fans ζητούσαν από τη Marvel μία δική της ταινία -που εδώ που τα λέμε έχει αργήσει κιόλας- κι η μεγάλη στιγμή έρχεται στις 30 Απριλίου του 2020.


Ενόψει, λοιπόν, της ταινίας, ο λογαριασμός @powerrangersindia δημιούργησε ένα story που σου δείχνει ποιος χαρακτήρας από την Black Widow είσαι και λειτουργεί κατά τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και τα υπόλοιπα φίλτρα της λογικής του «Βρες ποιος χαρακτήρας είσαι».

Πού θα το βρεις;

Δες ακριβώς στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Είναι το λευκό το χρώμα του φετινού χειμώνα;