Είναι το λευκό το χρώμα του φετινού χειμώνα;

Το σίγουρο είναι πως το λευκό αξίζει μια θέση στην EveryDay γκαρνταρόμπα σου, ακόμη και τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Μαύρο, γκρι, μπορντό. Οι dark εμφανίσεις θεωρούνται must τον χειμώνα ή τουλάχιστον, αυτό ίσχυε μέχρι πρόσφατα. Διότι ασχέτως με τα looks και τα outfits που φορούν οι φίλες και οι γνωστές σου στο σχολείο, τη σχολή ή τη βόλτα, οι πλέον δημοφιλείς οίκοι μόδας στον κόσμο λένε «όχι» στο μαύρο και «ναι» στο λευκό και καλούν κάθε γυναίκα να γίνει μέλος του κινήματος των #WhiteDays.

Στην ερώτηση, λοιπόν, αν το λευκό είναι το fashion χρώμα του φετινού χειμώνα, εμείς και πολλοί διάσημοι μόδιστροι και fashion icons, θα απαντήσουμε με ένα μεγάλο «ναι». Το γιατί θα το μάθεις στη λίστα που ακολουθεί. Το σίγουρο είναι πως το λευκό αξίζει μια θέση στην EveryDay γκαρνταρόμπα σου, ακόμη και τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

  1. Θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ό,τι αφορά στη μόδα, το λευκό είναι ένα απίστευτα μοντέρνο, αλλά σχετικά ουδέτερο χρώμα. Ωστόσο, αν επιλέξεις να το φορέσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα (δηλαδή, όχι μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι), θα κάνει stand out και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις.

Μην φοβηθείς να το φορέσεις μόνο και μόνο επειδή οι φίλες σου επιλέγουν να ντύνονται τον χειμώνα μόνο με μαύρα και σκουρόχρωμα ρούχα ή διότι έχεις περίοδο. Ευτυχώς, εν έτει 2020 δεν χρειάζεται να ανησυχείς για «ατυχήματα» αφού χάρη στην EveryDay και στην ασύγκριτη προστασία που σου προσφέρει, έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, ώστε να αισθάνεσαι άνεση και σιγουριά στο maximum κάθε στιγμή -ακόμη και όταν είσαι αδιάθετη και φοράς λευκό παντελόνι ή φόρμα!

every2
  1. Θα «ανεβάσει» τη διάθεσή σου

Τι σχέση έχουν τα χρώματα με τη διάθεσή σου; Μεγάλη και σημαντική. Μπορεί να μην το γνώριζες όμως, σύμφωνα με έρευνες, τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία ενός ατόμου. Για την ακρίβεια, είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως τα φωτεινά χρώματα μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σου και να μετατρέψουν ακόμη και μια γκρίζα μέρα σε μια White Day!

Το λευκό συγκεκριμένα είναι ένα χρώμα το οποίο αποπνέει την αίσθηση της ασφάλειας και της καθαρότητας. Συνδέεται επίσης με την αγνότητα, την καλοσύνη και έχει μια θετική αύρα. Στην περίπτωση, λοιπόν, που το επιλέξεις για τις φετινές, χειμερινές EveryDay εμφανίσεις σου, θα διαπιστώσεις πως θα σε κάνει ενδεχομένως να αισθάνεσαι περισσότερο ήρεμη και να έχεις καλύτερη διάθεση. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί με τους γύρω σου, οι οποίοι θα χαίρονται να βλέπουν τις winter white εμφανίσεις σου.

every3
  1. Θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι και να αποπνέεις αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένας ακόμη παράγοντας για τον οποίο αξίζει να εμπλουτίσεις την ντουλάπα σου με λευκά ρούχα αυτόν τον χειμώνα. Το λευκό χρώμα όχι μόνο σε βοηθά να λάμπεις αλλά ταυτόχρονα, δηλώνει αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα, η πηγαία φωτεινότητά του παραπέμπει στην καθαρότητα, τη φρεσκάδα και την απλότητα, στοιχεία που συνήθως χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους με υψηλή αυτοπεποίθηση. Πράγματι, ένα άτομο που δεν αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του, επιλέγει να φορά περισσότερο σκουρόχρωμα ρούχα και δεν τολμά να ρισκάρει σε ό,τι αφορά στο στυλ του. Μια κοπέλα όμως, η οποία έχει το θάρρος να φορά λευκά outfits μες στον χειμώνα, δείχνει πως νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της και ταυτόχρονα, αποπνέει ένα «αέρα» ακαταμάχητο.

Τα λευκά outfits, λοιπόν, μπορούν να σου χαρίσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι ακόμη και τις ημέρες που αισθάνεσαι ανασφάλεια ή άγχος. Με σύμμαχό σου την EveryDay και τις μοναδικές καινοτομίες που σου παρέχει, όπως οι σερβιέτες EveryDay XL που προσφέρουν ασύγκριτη προστασία από διαρροές, θα μπορείς να φοράς με σιγουριά κάθε μέρα το λευκό αυτόν τον χειμώνα και μάλιστα, χωρίς να αποφεύγεις τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. EveryDay can be a white day! Αυτό είναι, άλλωστε, το μότο του fun και girly κινήματος των #WhiteDays που κατάφερε να κατακτήσει και τον κόσμο της μόδας, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα.

EVERY4
  1. Θα σου προσφέρει έναν «αέρα» κομψότητας

Τέλος, αξίζει να γνωρίζεις πως τα λευκά outfits μπορούν να προσφέρουν έναν «αέρα» κομψότητας στις εμφανίσεις σου. Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείς να αναβαθμίσεις το στυλ σου, διατηρώντας το girly αλλά κάνοντάς το περισσότερο εκλεπτυσμένο, αξίζει να βάλεις μερικά λευκά πουλόβερ, ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό παλτό ή τζάκετ στην γκαρνταρόμπα σου.

Μάλιστα, αν θες να υιοθετήσεις το winter white fashion trend στην πλέον αναβαθμισμένη εκδοχή του, αξίζει να πεις «ναι» στο layering με διάφορες αποχρώσεις του λευκού. Διότι μπορεί να μην το γνώριζες αλλά, υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις του λευκού: Από το λευκό του γάλακτος στο καθαρό λευκό και από το vintage στο ombre λευκό. Γιατί να μην τις φορέσεις όλες;

every5

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, το λευκό ΕΙΝΑΙ το χρώμα του φετινού χειμώνα και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να το φορέσεις, ακόμη και την πιο κρύα ή δύσκολη μέρα! Γίνε και εσύ μέλος του κινήματος των #WhiteDays και δες την αυτοπεποίθηση σου να μεγαλώνει, το στυλ σου να αναβαθμίζεται και τη διάθεσή σου να βελτιώνεται. EveryDay can be a white day! Γιατί να μην τη ζεις στο maximum;

Αν το παραπάνω EveryDayTeen άρθρο σε βοήθησε να «ξεκλειδώσεις» τη fashion «βασίλισσα» που κρύβεις μέσα σου, stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν πολλά παρόμοια!

#WhiteDays #EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved