Sex Education: Το εναλλακτικό τέλος της 2ης σεζόν για τον Otis και την Maeve

Το τέλος της δεύτερης σεζόν εκνεύρισε πολύ κόσμο. Το εναλλακτικό ίσως ακόμα περισσότερο.

Περιμέναμε αρκετό καιρό για να δούμε τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Sex Education. Ειδικά από τη στιγμή που η Maeve παραδέχτηκε ότι έχει αισθήματα για τον Otis, μετά από όλον αυτόν τον καιρό που εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά φοβάται να πει κάτι. Το τέλος της πρώτης σεζόν, ωστόσο είχε άλλα σχέδια, αφού, όταν η Maeve αποφασίζει να πάει στο σπίτι του και να του αποκαλύψει την αλήθεια, τον βρίσκει να φιλιέται με την Ola και μας δημιουργεί έναν πρώτο εκνευρισμό, που -ψέματα δε θα πούμε- κάνουμε κάποιες μέρες να ξεπεράσουμε.




Σαν αυτή η πρώτη απογοήτευση να μην ήταν αρκετή, έρχεται η δεύτερη σεζόν και μας δίνει ένα αντίστοιχο τέλος, από την πλευρά του Otis, ανακατεύοντας κι έναν κατά τα λοιπά συμπαθέστατο τύπο -Isaac- που λόγω του προφανή έρωτά του για την Maeve αποφασίζει να κάνει μία πολύ ύπουλη και λάθος κίνηση, διαγράφοντας από τον τηλεφωνητή της το μήνυμα του Otis, στο οποίο παραδέχεται τα λάθη του, της λέει πώς νιώθει κι ότι θέλει να είναι μαζί. Netflix, this is a no no.




Ο σκηνοθέτης Ben Taylor αποκάλυψε ότι γύρισαν ένα εναλλακτικό τέλος για πλάκα, που πραγματικά δεν ξέρουμε αν θα ήταν καλύτερο από αυτό που είδαμε ή αν απλώς θα μας εκνεύρισε ακόμα περισσότερο.

Διάβασε για αυτό στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Πες μου το relationship status σου, να σου δώσω την κατάλληλη playlist!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved