Πες μου το relationship status σου, να σου δώσω την κατάλληλη playlist!

Τα τραγούδια που θα ακούς, είτε είσαι single, είτε σε σχέση

Αχ! Τα απρόσμενα σκαμπανεβάσματα του έρωτα μπορούν τη μία να σε κάνουν να νομίζεις πως η κοιλιά σου έχει «πλημμυρίσει» πεταλούδες από το τρελό φτεροκόπημα και την άλλη να σε «στείλουν» βαριά και ασήκωτη κάτω από το πάπλωμα, λες και έχεις καταπιεί ολόκληρο τσιμεντόλιθο. Κακά τα ψέματα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη τι σε περιμένει στην επόμενη γωνία, ίσως κάποιο νέο χτυποκάρδι, ένα δακρύβρεχτο «τέλος» που σηματοδοτεί μία νέα αρχή, μία αναπάντεχη γνωριμία από το πουθενά και αργότερα μία σχέση που θα σου αλλάξει τη ζωή εκεί που δεν το περιμένεις.

Όποια κι αν είναι η φάση που «παίζει» στα ερωτικά σου αυτή την περίοδο, δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά από τη μουσική τις στιγμές που είσαι μόνη με τις σκέψεις σου. Οι στίχοι και οι μελωδίες έχουν την ικανότητα να «τρυπώνουν» στην ψυχή σου και να φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα τόσο καλά κρυμμένα, που ούτε εσύ η ίδια ήξερες πως υπάρχουν. Λέξεις και νότες που ταυτίζονται απόλυτα με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου, σε κάνουν να πιστεύεις πως κάποιος τις έχει γράψει για εσένα και μόνο! Αυτός είναι και ο λόγος που παρακάτω συγκέντρωσα τρεις υπέροχες playlist που μπορούν να γίνουν το ιδανικό EveryDay soundtrack για κάθε ξεχωριστό relationship status! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το «play» και να ταξιδέψεις μέσα από τον ήχο!

Single

Δεν έχεις βρει ακόμη κάποιον να κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά σαν ταμπούρλο; Είχες βρει κάποιον αλλά τελικά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ήλπιζες; Έκτοτε απολαμβάνεις τον άπλετο ελεύθερο χρόνο που -ας είμαστε ειλικρινείς- δεν θα είχες υπάρχοντας σε μία σχέση, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου και ζώντας ανεπανάληπτες στιγμές με τις φίλες σου; Τότε τα χορευτικά κομμάτια που ακολουθούν παρακάτω, οφείλουν να γίνουν προσωρινά ο δικός σου προσωπικός «εθνικός ύμνος»!

  1. «Love myself» - Hailee Steinfeld
  2. «That's my girl» - Fifth Harmony
  3. «Girls just want to have fun» - Cyndi Lauper
  4. «Independent woman» - Destiny’s Child
  5. «Shotgun» - George Ezra
list2

In a relationship

Από όταν μπήκε στη ζωή σου ξαφνικά η EveryDay είναι για εσένα μία μικρή γιορτή; Κάθε φορά που τον κοιτάζεις νομίζεις πως πάνω από τα κεφάλια σας σκάνε πολύχρωμα πυροτεχνήματα; Χωριστήκατε μόλις πριν μισή ώρα και έχει αρχίσει ήδη να σου λείπει; Σου υπόσχομαι πως ακούγοντας τα παρακάτω ultimate lovesongs, οι ώρες μέχρι την επόμενη συνάντηση με το αγόρι σου, θα κυλήσουν πολύ πολύ γρήγορα, σαν νεράκι!

  1. «Kiss me» - Ed Sheeran
  2. «Can't help falling in love» - Twenty One Pilots
  3. «Chasing cars» - Snow Patrol
  4. «Anyone else but you» - Moldy Peaches
  5. «Sleep on the floor» - The Lumineers
list3

It’s complicated

Αν κάποιο από τα παραπάνω relationship status δεν εκφράζουν το… χάος που υπάρχει μεταξύ σας, μάλλον η κατάσταση είναι πολύ μπερδεμένη και εσύ ακόμη περισσότερο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις μέσα από τους στίχους των κομματιών να πάρεις τις «απαντήσεις» που ψάχνεις, να είσαι σίγουρη όμως πως μέσα από αυτούς ίσως μπορέσεις να βρεις την… έξοδο κινδύνου από μία σχέση που δεν σε κάνει χαρούμενη.

  1. «The scientist» - Coldplay
  2. «Speechless» - Lady Gaga
  3. «Love is a laserquest» - Arctic Monkeys
  4. «Save yourself» - Kaleo
  5. «Heal» - Tom Odell
list4

Πριν αρχίσεις να ακούς τα κομμάτια που σου πρότεινα, μην ξεχνάς πως η μουσική στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα από ένας τρόπος για να χαλαρώνουμε ή περνάμε καλά, είναι ένας «συνοδοιπόρος» που θα σε ακολουθεί EveryDay, εφόρου ζωής, κάνοντας μοναδική την κάθε σου στιγμή. Υπάρχουν φορές που τα λόγια δεν αρκούν να εκφράσουν την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων και αυτή ακριβώς την περίεργη σιωπή, έρχεται να «ντύσει» ο ήχος με τον πιο ευφάνταστο τρόπο! Αυτό που έχει βέβαια τη μεγαλύτερη σημασία, είναι το εκάστοτε status να εκφράζει τις αληθινές ανάγκες και επιθυμίες σου. Πολλοί άνθρωποι ακόμη και μεγαλύτερης ηλικίας, επιλέγουν να είναι με κάποιον απλά γιατί θεωρούν πως είναι κάτι «ουάου» το να βρίσκονται σε σχέση, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν πως αυτό το άτομο που επέλεξαν δεν είναι το κατάλληλο για αυτούς, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην περνάνε καθόλου καλά. Σκοπός μίας σχέσης είναι να μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς και όμορφα με τον εαυτό μας. Έτσι, μέσω αυτής θα γινόμαστε καλύτερες, ζώντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την κάθε μέρα στο maximum!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved