You: O παρανοϊκός stalker του Netflix δείχνει πώς μπαίνει στον ρόλο και το λες και εντελώς creepy

Ο Badgley το 'χει τερματίσει και μπορεί να γίνει Joe μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η δεύτερη σεζόν του You κυκλοφόρησε στις 26 Δεκεμβρίου στο Netflix και, καθόλου δεν πρόκειται να σου κρυφτούμε, μετρούσαμε τις μέρες αντίστροφα μέχρι την πολυπόθητη ημερομηνία. Ποια καλύτερη συντροφιά να βρούμε από τον παρανοϊκό stalker του Netflix που στην πρώτη σεζόν της σειράς έβαζε μπροστά τον τρελό του έρωτα για την Guinevere Beck για να δικαιολογήσει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που έκανε στο όνομά του.

***SPOILER ALERT***

Η συνέχεια της ιστορίας, λοιπόν, αφού η Beck μάς άφησε πια χρόνους, ήθελε τον Joe Goldberg (Penn Badgley) να βρίσκει νέο amore στα μάτια της Love ακα Victoria Pedretti, που είχαμε πρώτα απολαύσει στο Haunting of Hill House. Τι κι αν το twist ήρθε στο τέλος της σειράς κι αποδείχτηκε ότι η Love παρέδωσε μαθήματα παραλογισμού στον πρώην Gossip Girl νυν βιβλιοπώλη, ο Joe ήταν, είναι και θα είναι εκείνος που πρώτος μάς έβαλε στη ζώνη του λυκόφωτος. Παρά την κατά έναν περίεργο λόγο συμπάθεια που του έχουμε, ο τύπος είναι creepy. Απλά τα πράγματα.

Ο Badgley ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The Late Show With Stephen Colbert και πάνω στη συζήτηση ο παρουσιαστής τού ζήτησε να κοιτάξει την κάμερα και να δείξει πώς μετατρέπεται από ένα χαμογελαστό και συμπαθητικό άτομο σε κάποιον εντελώς creepy, και τα κατάφερε.

Δες όλο το σκηνικό σε αυτό το βίντεο:



Διάβασε επίσης: Digital girls: Οι εφαρμογές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved