Digital girls: Οι εφαρμογές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου

Οι παρακάτω εφαρμογές μπορούν να κάνουν την κάθε σου μέρα πιο άνετη

Χειρίζεσαι το smartphone σου με τα δάχτυλα του ενός χεριού και τραβάς καλύτερες selfies από τις κορυφαίες influencers που «ακολουθείς» στο Instagram. Αλήθεια όμως, είσαι σίγουρη ότι έχεις περάσει στην ψηφιακή εποχή;

Διότι αν δεν χρησιμοποιείς ήδη τις παρακάτω εφαρμογές που μπορούν να κάνουν την κάθε σου μέρα πιο άνετη, τότε μάλλον δεν είσαι ακόμη μία digital teen queen! Ιδού, λοιπόν, τα apps και τα «έξυπνα» tips στα οποία αξίζει να εστιάσεις φέτος, αν θέλεις να διευκολύνεις τον εαυτό σου EveryDay και να κάνεις την κάθε μέρα μία #WhiteDay. Να θυμάσαι πως αν η αυτοπεποίθηση φοριέται, τότε με αυτά τα tech hacks θα την έχεις στο τσεπάκι σου EveryDay!

Evernote για οργάνωση στο φουλ

Δυσκολεύεσαι να κρατήσεις συγκεντρωμένες τις σημειώσεις σου και πριν από κάθε διαγώνισμα… τρέχεις και δεν φτάνεις; Μην ανησυχείς το Evernote είναι ένα δωρεάν app που δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να κρατάς σημειώσεις και να τις αποθηκεύεις με κείμενο, φωτογραφίες ή ήχο, να κάνεις save ιστοσελίδες, links και emails, να οργανώνεις τις σημειώσεις και τα αρχεία σου, να δημιουργείς λίστες και να επιτυγχάνεις πιο εύκολα τους σχολικούς σου στόχους.

Wunderlist για να μένεις πιστή στην… to do λίστα σου

Στην περίπτωση που δυσκολεύεσαι να μένεις πιστή στο καθημερινό σου πρόγραμμα και συχνά ξεχνάς τις υποχρεώσεις σου, τότε το Wunderlist είναι ένα app διαχείρισης εργασιών που αξίζεις να «κατεβάσεις». Και αυτό διότι θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου -για το σπίτι, το σχολείο, αλλά και την παρέα- και μεταξύ άλλων, να δημιουργήσεις λίστες και να τις μοιραστείς με όποιον θέλεις!

Το ημερολόγιο περιόδου για να είσαι πάντα προετοιμασμένη

Ένα από τα πιο σημαντικά EveryDay diaries για κάθε σύγχρονη γυναίκα και έφηβη, βέβαια, είναι το ημερολόγιο περιόδου! Πρόκειται για έναν πραγματικά έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο για να παρακολουθείς την περίοδό σου και πολλές ακόμη σημαντικές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στον κύκλο σου: Από την ποσότητα του αίματος στις αλλαγές στη ροή! Τα στοιχεία αυτά θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τι τύπος είσαι και ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν γυναικείας υγιεινής για εσένα. Χρειάζεσαι τις sensitive, τις hyperdry, τις fresh ή τις double dry σερβιέτες; Χρησιμοποίησε ένα app ή το αγαπημένο μας ημερολόγιο περιόδου της EveryDay για να μάθεις τις ανάγκες σου και να γνωρίζεις στο εξής τα πάντα για την περίοδό σου.

digital2

Clockwork Tomato για εσένα που δεν «το έχεις» με τη μελέτη

Στην περίπτωση, πάντως, που το βασικό σου θέμα είναι ότι δυσκολεύεσαι να οργανώσεις τη μελέτη σου και να βελτιώσεις τις αποδόσεις σου στο σχολείο, τότε το Clockwork Tomato είναι ό,τι πρέπει για εσένα! Διότι θα οργανώνει τον τρόπο με τον οποίο μελετάς ούτως ώστε να έχεις περισσότερη διαύγεια. Βασιζόμενη στην τεχνική Pomodoro, τη μέθοδο διαχείρισης χρόνου που αναπτύχθηκε από τον Francesco Cirillo στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η εφαρμογή αυτή σου «θυμίζει» να κάνεις ολιγόλεπτα διαλείμματα από το διάβασμα -ή την εργασία σου- ανά 25 λεπτά.

Sleep Cycle για να κοιμάσαι EveryDay καλά

Μια παλιά παροιμία «λέει» πως το γέλιο και ο ύπνος είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου. Και η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια της εφηβείας, ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος για τη σωματική σου ανάπτυξη και την πνευματική σου υγεία. Αν αισθάνεσαι, λοιπόν, πως δεν τα πηγαίνεις καλά με τον ύπνο, ήρθε η ώρα να στραφείς στην τεχνολογία για να βελτιώσεις τα πράγματα. Η εφαρμογή Sleep Cycle θα σε βοηθήσει να ξυπνάς EveryDay την «τέλεια» ώρα και να σηκώνεσαι από το κρεβάτι με θετική διάθεση και ενέργεια!

digital3

Από το αγαπημένο μας EveryDay ημερολόγιο περιόδου στο Wunderlist και από το Evernote στο Clockwork Tomato που θα σε βοηθήσει στη μελέτη σου και το Sleep Cycle για να κοιμάσαι κάθε μέρα όσο πρέπει. Βρες τις εφαρμογές και τις «έξυπνες» λύσεις που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τη μέρα σου και να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να ζεις EveryDay στο maximum!

Και μην ξεχνάς! Τώρα που μπήκες στο κλαμπ των digital teens, μείνε συντονισμένη διότι έχουμε και άλλα πολύτιμα tips για εσένα! Σύντομα θα διαβάσεις και άλλα υπέροχα teen άρθρα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την EveryDay μία #WhiteDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved