Dark Knight: 10 quotes από τις ταινίες της τριλογίας που μας έδωσαν μαθήματα ζωής

Δε λατρεύουμε καθόλου τυχαία Christopher Nolan και Σκοτεινό Ιππότη.

Όταν το 2005 ο Christopher Nolan αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό το Batman Begins, ίσως κι ο ίδιος δε συνειδητοποιούσε ότι αυτό θα ήταν η αρχή όχι μόνο ενός από τα πιο εμπορικά franchise στην ιστορία του κινηματογράφου, αλλά και της αλλαγής της αντίληψης των ταινιών με ήρωες από κόμικς. Με τη βοήθεια του Christian Bale έφερε έναν εικονικό ήρωα, όπως ο Batman, στον πραγματικό κόσμο, κάθε άνθρωπος του οποίου μπορούσε να βρει την ταύτισή του. Δεν είχε υπερδυνάμεις, ήταν απλώς ένας ήρωας με έναν ανώτερο σκοπό και την -κυρίως ψυχική- δύναμη για να τον υλοποιήσει.

Και δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για ποιοτικές και καλογυρισμένες ταινίες, αλλά και για διαλόγους και ατάκες που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε όσος καιρός και να περάσει.




Δεν πρόκειται για καθόλου τυχαίο γεγονός, λοιπόν, που οι ταινίες της τριλογίες βρίσκονται ανάμεσα στις πιο αγαπημένες των περισσότερων και που το Dark Knight έχει θέση μέσα στο top 5 με τις παραγωγές με την υψηλότερη βαθμολογία ever.

Για όλα τα παραπάνω, συγκεντρώσαμε στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια 10 quotes – έπη από τις τρεις ταινίες του Nolan.

Διάβασε επίσης: Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved