Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

H Ilenia Williams θα σου αποκαλύψει ό,τι θέλεις να μάθεις για εκείνη

Οι αποκαλύψεις των αγαπημένων σου teen stars στο TeenQueen.gr συνεχίζονται! Μετά από τον Ίαν Στρατή, τη Natasha Kay και την Ελένη Βουλγαράκη, είναι η σειρά της Ilenia Williams να απαντήσει στα ερωτήματά σου!

Η αγαπημένη σου παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και τραγουδίστρια ετοιμάζεται να λύσει κάθε απορία που έχεις για εκείνη. Από το ποιο είναι το μεγαλύτερό της όνειρο στο πώς διατηρεί EveryDay την αισιοδοξία της και από το ποιες είναι οι αγαπημένες της καθημερινές συνήθειες στο πώς ξεπερνά κάθε δυσκολία που εμφανίζεται στον δρόμο της!

Προκειμένου να σου αποκαλύψει η Ilenia Williams ό,τι θέλεις να μάθεις για εκείνη, αρκεί να σκεφτείς μία ερώτηση και να την στείλεις στην αγαπημένη σου teen star, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Η φόρμα έκλεισε, stay tuned για το βίντεο της Ilenia

Σύντομα, η Ilenia Williams θα απαντήσει στο ερώτημά σου μέσα από ένα μοναδικό βίντεο!

Συμπλήρωσε, λοιπόν, την ερώτησή σου στη φόρμα που ακολουθεί και μείνε συντονισμένη στο TeenQueen.gr για να μάθεις τα πάντα για την Ilenia και φυσικά, το κίνημα των #WhiteDays που τη βοηθά να φορά αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Διότι με τις #WhiteDays και την EveryDay, γνωρίζει πως έχει δίπλα της τον δικό της σύμμαχο αισιοδοξίας και υγιεινής φροντίδας, σε κάθε φάση της ζωής της!

Τι είναι το κίνημα των #WhiteDays και γιατί αξίζει να γίνει και εσύ μέλος του; Σύντομα θα μάθεις τα πάντα για αυτό! Για την ώρα, θα σου αποκαλύψουμε πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό κίνημα που σου φέρνει το TeenQueen.gr μαζί με την EveryDay, μέσα από το απόλυτο EveryDayTeen site. Και πίστεψέ μας, θα σε βοηθήσει να βάλεις τέλος στη μαυρίλα και παράλληλα, θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου, να αρχίσεις να εκφράζεσαι ελεύθερα παντού, να μην «κρύβεσαι» και να έχεις την άνεση και τη σιγουριά, ώστε να ζεις την κάθε μέρα στο maximum, όπως ακριβώς η Ilenia!

EveryDay can be a #WhiteDay! Πίστεψέ το!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved