Το trailer της Black Widow κυκλοφόρησε και τύφλα να 'χουν οι άντρες υπερήωες

Επιτέλους, οι γυναίκες ηρωίδες αρχίζουν να έχουν τις ταινίες που τους αξίζουν.

Οι Avengers ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους κι η περίφημη Phase 4 της Marvel, για την οποία η παραγωγή κι ο Kevin Feige μας μιλούσαν τα τελευταία χρόνια, κάνει επίσημα το ντεμπούτο της σε μερικούς μήνες από τώρα. Συγκεκριμένα, 1η Μαΐου του 2020, θα αποκτήσει επιτέλους τη δική της ταινία μία από τις πιο βασικές ηρωίδες ολόκληρου του κολοσσού του Martin Goodman και της φαντασίας του Stan Lee: η Black Widow.

Η Scarlett Johansson υποδύθηκε για πρώτη φορά τη Μαύρη Χήρα στη δεύτερη ταινία του Iron Man, όπου ήδη το κοινό μπορούσε να καταλάβει ότι επρόκειτο για έναν χαρακτήρα που θα έκανε συχνά την εμφάνισή του στις μετέπειτα ταινίες. Κι έτσι έγινε. Η Natasha Romanoff εξελίχθηκε σε βασική πρωταγωνίστρια του team των Avengers και ο χαρακτήρας που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο του Endgame. Μπορεί το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε για θυσία στους Avengers να είναι ο Iron Man, ωστόσο, αυτή της Black Widow ήταν εξίσου σημαντική, αφού χωρίς εκείνη δε θα είχαν δημιουργηθεί ποτέ οι συνθήκες για να φορέσει το γάντι του Thanos ο Stark.

O θάνατος της Natasha ήταν κι η βασική απορία των fans για το πώς θα γινόταν να δούμε μία solo ταινία της στους κινηματογράφους. Ακόμα κι η πιθανότητα ενός prequel φάνταζε να μην είχε νόημα, αν επρόκειτο να μην την ξαναδούμε σε κάποιο μελλοντικό storyline. Οι φήμες, όμως, φούντωναν περισσότερο από ποτέ, ώσπου έφτασε το ετήσιο Comic-Con στο San Diego πριν μερικούς μήνες για να επιβεβαιώσει επίσημα την ταινία και μαζί μ’ αυτήν κι άλλες τέσσερις που αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου για τη Marvel μετά τους Εκδικητές.




Πριν από λίγη ώρα, η Marvel δημοσίευσε το επίσημο teaser trailer της ταινίας, το είδαμε και μας έκανε να ελπίζουμε ότι σε λίγο καιρό πρόκειται να έχουμε στη μεγάλη οθόνη ίσως και μία από τις καλύτερες ταινίες της παραγωγής. Ένα τρέιλερ που δε δείχνει απλώς ένα origin story της Black Widow. Άλλωστε, αυτό είχε δηλώσει κι η ίδια η Johansson σε συνέντευξή της με το Vanity Fair:

«Δεν ήθελα να είναι ένα origin story. Δεν ήθελα να είναι μία ιστορία κατασκόπων. Δεν ήθελα να είναι καθόλου επιφανειακό. Ήθελα να το κάνω μόνο αν πραγματικά ταίριαζε με το σημείο που ήμουν με αυτόν τον χαρακτήρα»

Κι αυτό ακριβώς φαίνεται να μας δίνει ήδη από αυτά τα δύο λεπτά του τρέιλερ. Ένα story που εισχωρεί στην ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα από τις απαρχές του, ξεκινώντας από τότε που ως πιτσιρίκα εκπαιδευόταν να γίνει το πιο φονικό όπλο των Ρώσων. Οι μάχες που πρόκειται να δούμε δε θα είναι μόνο με τους επιτήδειους κακούς, αλλά και -ή κυρίως- με τον εαυτό της και το παρελθόν της.

Διάβασε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στην παρακάτω gallery και δες το επίσημο teaser trailer που κυκλοφόρησε στη συνέχεια:




Διάβασε επίσης: To άνετο στυλ των κορυφαίων fashionistas που μπορείς να φοράς και στο σχολείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved