To άνετο στυλ των κορυφαίων fashionistas που μπορείς να φοράς και στο σχολείο

Τα παρακάτω fashion trends του 2019 ταιριάζουν σε κάθε teen queen 

Σου αρέσει η μόδα και θέλεις να αναβαθμίσεις το στυλ σου, κάνοντας μάλιστα τις πιο cool εμφανίσεις και εντός σχολείου. Πώς όμως, θα καταφέρεις να υιοθετήσεις τα άνετα look των κορυφαίων fashionistas μέσα στις σχολικές αίθουσες;

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις copy-paste το στυλ των αγαπημένων σου fashion icons ή των influencers που ακολουθείς στο Instagram, προκειμένου να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Αρκεί να εμπνευστείς από τα βασικά στυλιστικά trends που συνηθίζουν να επιλέγουν οι απανταχού fashionistas και να βρεις τα κατάλληλα items στην πιο casual εκδοχή τους για να φοράς αυτοπεποίθηση EveryDay.

Τα παρακάτω fashion trends του 2019 ενδείκνυνται για κάθε teen queen που θέλει να αισθάνεται άνετη και αληθινή με τον εαυτό της EveryDay και να εντυπωσιάζει με τις neat εμφανίσεις της, εντός και εκτός σχολείου. Όποιο και αν είναι το στυλ σου, το σίγουρο είναι πως με την EveryDay κάθε μέρα μπορεί να είναι #WhiteDay!

Πες «ναι» στο πολύχρωμο layering με έμπνευση από τα 90s

Δυνατό fashion trend που παραμένει και φέτος στη μόδα. Για να δημιουργήσεις όμως αυτή τη χρονιά τα πιο cute looks κάνοντας layering, αξίζει να αντλήσεις έμπνευση από τα 90s και για την ακρίβεια, από την κορυφαία Sporty Spice. Μπορεί να μην προλάβαμε τις Spice Girls στο peak της καριέρας τους, ωστόσο, μία διαδικτυακή αναζήτηση είναι αρκετή για να διαπιστώσουμε πως η Melanie C ήταν πρωτοπόρος στο layering. Κάνε διάφορους συνδυασμούς με τα ρούχα σου και «παίξε» με τα διαφορετικά υφάσματα και τα χρώματα, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Κάνε την κάθε μέρα μία white day

Αν λατρεύεις το λευκό χρώμα, τότε σου έχουμε καλά νέα: Το total white είναι το απόλυτο fashion look που μπορείς να επιλέξεις φέτος, χειμώνα και καλοκαίρι. Μην αφήσεις στην άκρη της ντουλάπας τα λευκά τζιν και τις white φούστες και τα t-shirts σου. Μπορείς να τα φοράς EveryDay -ναι, ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου σου- και να είσαι καλυμμένη. Άλλωστε, σήμερα δεν έχεις πια κανέναν λόγο να νιώθεις ανασφάλεια ή να περιορίζεις τις επιλογές σου για αυτόν τον λόγο! EveryDay can be a #WhiteDay, λοιπόν, και πες «ναι» σε αυτό το trend που λατρέψαμε.

fashionistas2

Φόρεσε bike shorts και τον Χειμώνα

Όσο ακραία και αν φαντάζει για τη μητέρα σου, η επιλογή των bike shorts για το σχολείο είναι πραγματικά ιδανική και για τον χειμώνα. Το αθλητικό αυτό trend που πήγε την έννοια του athleisure chic σε άλλο επίπεδο είναι ό,τι πιο cool υπάρχει στην αγορά τους τελευταίους μήνες. Προτίμησέ το στην τζιν εκδοχή του και τις κρύες ημέρες του χειμώνα φόρεσέ το με ένα καλσόν σε έντονο χρώμα από μέσα. Θα το συνοδεύσεις με τα αγαπημένα σου sneakers ή τα μποτάκια που δεν αποχωρίζεσαι τα τελευταία χρόνια και θα κάνεις μία ξεχωριστή και φυσικά, school appropriate εμφάνιση.

fas

Προτίμησε το animal print σε ουδέτερα χρώματα

Τέλος, από τη λίστα μας δεν απουσιάζει το animal print (όσο και αν δεν το περίμενες). Πρόκειται για ένα fashion trend που φαίνεται πως ήρθε για να μείνει -για πολύ καιρό ακόμη. Τα καλά νέα είναι πως αυτή τη σεζόν, τα animal print ρούχα και αξεσουάρ σου γίνονται περισσότερο neutral. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα μπορείς να επιλέξεις, για παράδειγμα, ένα τζιν, μία φούστα ή ένα jacket με animal print λεπτομέρειες σε ουδέτερα χρώματα και να το φορέσεις με άνεση και στο σχολείο!

Ανάλογα με το γούστο σου, θα κάνεις φέτος τις πιο άνετες και ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές και για το σχολείο. Το σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι να μην παρασυρθείς τελείως από ό,τι βλέπεις στα social media ή γύρω σου. Έχεις τη δική σου προσωπικότητα και το δικό σου στυλ (το οποίο ίσως δεν έχεις προλάβει να ανακαλύψεις πλήρως ακόμη) και δεν πρέπει να ξεχνάς πως η ομορφιά κρύβεται στη μοναδική σου αλήθεια, δηλαδή στον πραγματικό σου εαυτό. Μην ξεχνάς, λοιπόν, να είσαι ο εαυτός σου EveryDay, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως δεν θα ακολουθείς τις τάσεις της μόδας!

Stay #RealEveryDay και βρες την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να ζεις την κάθε σου μέρα στο maximum! Στα επόμενα EveryDay teen άρθρα μας, θα μάθεις περισσότερα για την αξία του να είσαι αληθινή, κάθε μέρα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved