Πανικός στα γυρίσματα των Eternals! Η βόμβα που αναστάτωσε όλη τη Marvel και την Angelina Jolie

Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αναστάτωσε όλη την παραγωγή

Τον Απρίλιο που μας πέρασε, η ιστορία των Avengers έφτασε στο τέλος της με το Endgame, αφήνοντας τα εκατομμύρια των fans με τη στενοχώρια του αποχωρισμού των αγαπημένων τους χαρακτήρων. Για να καλύψει το βάρος αυτής της απώλειας, όμως, η Marvel γρήγορα ανακοίνωσε τα μελλοντικά της σχέδια και περισσότερες πληροφορίες για την περίφημη Phase 4 που τόσο καιρό ακούγαμε.




Μέσα στις διάφορες ταινίες που και μόνο από την παρουσίαση καταλάβαμε ότι πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, ειδικά των λάτρεων των κόμικς, ήταν κι οι Eterrnals. H νέα ομάδα υπερηρώων που καταφτάνει στη μεγάλη οθόνη, πέρα από τους Αθάνατους που θα φέρει στο προσκήνιο, έρχεται μαζί με τα πιο γνωστά ονόματα του κινηματογράφου, όπως αυτό της Angelina Jolie, της Salma Hayek και του Richard Madden.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει -και λογικό αν σκεφτείς ότι η ταινία έχει προγραμματιστεί για τις 6 Νοεμβρίου του 2020- και κατά τη διάρκεια σκηνών με την Jolie και τον Madden στο Fuerteventura στα Κανάρια Νησιά συνέβη κάτι που αναστάτωσε ολόκληρη την παραγωγή: Η ομάδα της Disney βρήκε μία βόμβα.

Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.

Διάβασε επίσης: Τριήμερο με τις φίλες: Όταν το πρώτο ταξίδι μακριά από τους γονείς γίνεται πραγματικότητα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved