Τριήμερο με τις φίλες: Όταν το πρώτο ταξίδι μακριά από τους γονείς γίνεται πραγματικότητα

Τριήμερο με τις φίλες: Όταν το πρώτο ταξίδι μακριά από τους γονείς γίνεται πραγματικότητα

Ποια από εμάς δεν θα ήθελε να περάσει τρεις μέρες μακριά από γονείς, σχολείο, φροντιστήρια, παρέα μόνο με τις κολλητές της;

Κι όμως φίλη μου, μετά από τόσες ατελείωτες συζητήσεις, καθημερινά παρακάλια και σχέδια, ήρθε επιτέλους η ώρα να γίνει πραγματικότητα το τριήμερο που εσύ και οι φίλες σου ονειρευόσασταν για καιρό! Μπορεί να χρειάστηκε να σκαρώσετε ολόκληρη στρατηγική, να βάλατε μπροστά όλη σας την πειθώ, να υποσχεθήκατε εκατό χιλιάδες φορές στους γονείς σας ότι θα «έχετε τα μάτια σας “δεκατέσσερα”» και ότι δεν θα τριγυρνάτε έξω μετά τις 12.00 μ.μ., εντέλει όμως καταφέρατε να πάρετε την πολυπόθητη άδειά τους, μαζί με τα κλειδιά για το εξοχικό!

0909 girl 300x250

Πραγματικά μπορώ να καταλάβω πόσο ενθουσιασμένη και ανυπόμονη είσαι για αυτό το τριήμερο αποκλειστικά για besties και είναι απόλυτα λογικό. Ποια από εμάς δεν θα ήθελε να περάσει τρεις μέρες μακριά από γονείς, σχολείο, φροντιστήρια, παρέα μόνο με τις κολλητές της; Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία, παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες και τη χαρά σου, πρέπει να δώσεις οπωσδήποτε την προσοχή σου. Μπορεί το άγχος των γονιών σου να μοιάζει στα μάτια σου αδικαιολόγητο και κάπως υπερβολικό, όμως ειλικρινά, έχουν πολλούς λόγους να ανησυχούν και αυτό συμβαίνει γιατί έχουν την ικανότητα να βλέπουν πολύ πιο «μακριά» από ό,τι εσύ.

Παρακάτω λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία μικρή λίστα από χρήσιμα tips, τα οποία αν ακολουθήσεις να είσαι σίγουρη πως όχι μόνο θα είστε όλες σας ασφαλείς, αλλά θα απολαύσετε και την EveryDay του μοναδικού αυτού ταξιδιού στο maximum! Όπως και να ‘χει, βάλε από τώρα στην βαλίτσα σου τις EveryDay Maxi Night και τις EveryDay XL για να νιώθεις ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία όπου κι αν πας. Κράτα όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και μας ευχαριστείς μια και καλή στον γυρισμό!

Stay onbudget

Ναι, τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, όμως μπορώ να φανταστώ πως «γυάλισαν» τα μάτια σου όταν ο μπαμπάς σου έβαλε και αυτός το… κατιτίς του στο πορτοφόλι σου για το επικείμενο ταξίδι σας. Μην αφήσεις όμως τον «κακό» σου εαυτό να υπερισχύσει. Ο μόνος λόγος που ο μπαμπάς σου, σου έδωσε πολλά παραπάνω χρήματα από αυτά που χρειάζονται για ένα τριήμερο, είναι για να είναι σίγουρος πως δεν θα σου λείψει τίποτα και πως αν βρεθείς σε ανάγκη θα έχεις μαζί σου ένα ποσό το οποίο θα μπορεί να καλύψει κάποια αναγκαία έξοδα. Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να αρχίσεις τις άσκοπες σπατάλες. Ιδανικά, προσπάθησε να χαλάσεις μόνο τα χρήματα που έχεις μαζέψει από το χαρτζιλίκι σου και με την επιστροφή σου, να του δώσεις πίσω τα χρήματα που σου έδωσε ή να τα φυλάξεις για κάποιο από τα επόμενα σχέδιά σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην γυρίσεις σπίτι με άδειες τσέπες.

In case of emergency

Πριν κλείσεις τη βαλίτσα σου, φρόντισε μαζί με τα ρούχα και τα καλλυντικά σου να πάρεις μαζί και ένα «emergency kit», ένα «φαρμακείο διακοπών» το οποίο θα περιλαμβάνει κάποιο παυσίπονο, θερμόμετρο, επίθεμα, μία αλοιφή για τσιμπήματα και ό,τι άλλο εσείς κρίνετε απαραίτητο. Από αυτό το kit βέβαια, δεν πρέπει να λείπουν και τα άκρως απαραίτητα προϊόντα γυναικείας υγιεινής, δηλαδή τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton, τα οποία διαθέτουν κάλυμμα από 100% βαμβάκι και μας χαρίζουν μία ανεπανάληπτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας! Ευτυχώς, η ατομική τους συσκευασία μας επιτρέπει να τα έχουμε πάντα στην τσάντα μας, όπου κι αν βρισκόμαστε! Αν πάλι μαζί με την πολυπόθητη αναχώρηση, ήρθε και η περίοδός σου, να είσαι σίγουρη πως οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton, με το υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και την επαναστατική τεχνολογία Center Plus για extra απορροφητικότητα, είναι η σίγουρη λύση! Σε κάθε περίπτωση, η Sensitive with cotton XL, με extra μήκος και διπλά φτερά προστασίας, είναι η επιλογή που προσωπικά εμπιστεύομαι πάντα τις πρώτες ημέρες της περιόδου μου και μου επιτρέπει να φορέσω άφοβα όποιο ρούχο επιθυμώ με ακαταμάχητη… αυτοπεποίθηση!

Extra tip: Επιπλέον, για να μην χρειαστεί να έρθεις ξανά στην άβολη συνειδητοποίηση ότι η τουαλέτα του εστιατορίου που επισκεφθήκατε δεν έχει χαρτί, μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις στη τσάντα σου τα μαντηλάκια EveryDay Fresh, τα οποία χάρη στην πρακτική τους συσκευασία μπορείς να τα έχεις πάντα μαζί σου, για επιπλέον φρεσκάδα και προστασία!

Μία για όλες και όλες για μία

Η απουσία των γονιών από το ταξίδι σας, είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις από πρώτο «χέρι», τι πάει να πει να φέρεις την ευθύνη για κάποιον άλλο. Αν, για παράδειγμα, η μία από τις κολλητές σου πάει να πάρει αναψυκτικά αφήνοντας το κινητό στο σπίτι και καθυστερώντας παραπάνω από το φυσιολογικό να επιστρέψει, τότε θα καταλάβεις γιατί οι γονείς σου κάνουν σαν τρελοί όταν εσύ αργείς. Αυτό σημαίνει πως όσο εσύ και οι φίλες σου θα είστε οι τρεις, οι τέσσερις, οι πέντε σας, θα είστε «μία για όλες και όλες για μία». Καμία δεν θα πρέπει να μένει μόνη της στο σπίτι ή έξω αργά το βράδυ. Ακόμη κι αν μία από εσάς χρειαστεί να επιστρέψει στο σπίτι ή θελήσει να πάει να αγοράσει κάτι από κάπου, είναι προτιμότερο να την ακολουθήσετε όλες οι υπόλοιπες, παρά να πάει χωρίς τη συνοδεία κανενός, σε ένα μέρος που δεν σας ξέρει σχεδόν κανείς και εσείς κανέναν. Σημαντικό είναι επίσης όποια από εσάς γνωρίζει καλύτερα το μέρος, να κατατοπίσει επαρκώς τις υπόλοιπες για πολυσύχναστα μέρη όπως η πλατεία του χωρίου για παράδειγμα ή το κοντινότερο μίνι μάρκετ.

Keep yourpromises

Η απουσία των γονιών σου μπορεί να φαντάζει στα μάτια σου η τέλεια αφορμή να κάνεις όλα εκείνα που η παρουσία τους υπό άλλες συνθήκες δεν σου επιτρέπει, όμως η συμβουλή μου είναι να παραμείνεις συνεπής στις υποσχέσεις που τους έδωσες πριν φύγεις. Αν, για παράδειγμα, σου είπαν να γυρίζετε νωρίς το βράδυ στο σπίτι, καλύτερα να το τηρήσεις, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιος να διαπιστώσει και να ελέγξει ότι όντως το τήρησες. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως οι γονείς θα διαθέτουν πάντα τη μαγική ικανότητα να διαπιστώνουν πότε είμαστε ειλικρινής και πότε όχι μαζί τους. Δεν είναι κρίμα για ένα ανούσιο ξενύχτι να πετάξεις στα σκουπίδια την εμπιστοσύνη που σου έδειξαν;

Extra tip: Όσες μέρες θα βρίσκεστε «εκτός», φρόντισε να τους κάνεις από μόνη σου ένα τηλεφώνημα κάθε πρωί, για να τους ενημερώνεις τι περίπου σκοπεύετε να κάνετε μέσα στη μέρα. Είναι σημαντικό να δείξεις ότι κατανοείς το άγχος τους και κυρίως, να υπάρχει κάποιος άλλος εκτός από εσάς που βρίσκεστε εκεί, ο οποίος θα γνωρίζει EveryDay το πρόγραμμα σας για παν ενδεχόμενο.

Last butnot least

Τώρα που ξέρεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις στην πρώτη σου «No parents allowed» απόδραση, μην ξεχάσεις να φορτώσεις μαζί σου στις αποσκευές το πιο λαμπερό σου χαμόγελο, την καλύτερή σου διάθεση και όλα εκείνα τα ευφάνταστα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου που σε κάνουν να νιώθεις αληθινή TeenQueen! Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σου ευχηθούμε να ζήσεις την κάθε στιγμή, τηνEveryDay αυτού του ανεπανάληπτου ταξιδιού σαν να μην υπάρχει αύριο! Stay tuned γιατί σου ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα που δίνουν τις απαντήσεις που ζητούσες για τα καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν!

Stay #RealEveryDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved