Τα soundtracks που θα σε κάνουν να ψάχνεις το άλλο σου μισό θες δεν θες

Ρομαντική ή όχι, με αυτά τα soundtracks θα λιώσεις.

Όσο σκληρή και αν θες να φαίνεσαι πρέπει σε εμάς τουλάχιστον να παραδεχτείς πως πίσω από την αμείλικτη στάση σου κρύβεται μια πολύ ρομαντική ψυχή. Δεν έχεις κουραστεί να καταπιέζεις αυτήν την πτυχή του εαυτού σου; Άλλωστε ο ρομαντισμός είναι το ατού μας! Ωστόσο, αν θες να παραμείνεις ρομαντική για τον εαυτό σου, τι καλύτερο από το να κάτσεις ήρεμα στο κρεβάτι σου και να ακούσεις τα καλύτερα και τα πιο ρομαντικά soundtracks των εποχών!

Υπάρχει για όλες κάπου το meant to be, ο πρίγκιπας που θα έρθει με το άσπρο άλογο και θα κλέψει την καρδιά σου και αν είσαι αρνητική σε αυτές τις σκέψεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ακουστικά, να κλείσεις μάτια και να φανταστείς πεταλουδίτσες!

Είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι και μην αγχώνεσαι, γιατί σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα πιο ρομαντικά και... ζουζουνιάρικα soundtracks για να διαλέξεις!

Το «Love Grows» θα σου υπενθυμίσει ότι όλα επιτρέπονται στον έρωτα-όπως λένε- από την ταινία «The Kissing Booth»



To «I Like Me Better» από το «All The Boys I've Loved Before» θα ξυπνήσει όλα σου τα ρομαντικά ένστικτα, άσε που θα σε κάνει να θες να χορέψεις!




Το «Start Of Something New» από το αγαπημένο σου «High School Musical» σίγουρα θα σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.



Θυμάσαι την ταινία «The Last Song» με την Miley Cyrus; Άκου το «When I Look At You» και μην τρέξει ούτε ένα δάκρυ. Ορκίσου!



Άκου και το «I Caught Myself» από το «Twilight».



Και από την λίστα είναι δυνατόν να λείπει το «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born»; Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved