Tα 5 Soundtracks των αγαπημένων σου ταινιών που είναι τα πιο δημοφιλή και όχι άδικα (video)

Ξέρουμε ποια είναι τα αγαπημένα σου soundtracks και αν νομίζεις ότι θα κρυφτείς από εμάς, σε τσακώσαμε

Το ξέρουμε ότι είσαι λάτρης του κινηματογράφου, πόσο μάλλον πλέον που με την πλατφόρμα του Netflix έχεις στη διάθεσή σου αρκετές ταινίες. Η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει πολλές νέες ταινίες, οπότε τα απογεύματα του χειμώνα, έχουμε ήδη κλείσει ραντεβού με τον καναπέ και την τηλεόραση!

Είναι γεγονός πάντως ότι πέραν της πλοκής μιας ταινίας, υπάρχει και κάτι άλλο που μας κάνει εντύπωση και μας κεντρίζει το ενδιαφέρον από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Αν σκέφτεσαι πως αναφέρομαι στους τίτλους… η απάντησή μου είναι όχι!

Φυσικά μιλάω για το Soundtrack μιας ταινίας που, θες δε θες, είναι κάτι που σου μένει στο μυαλό. Σύμφωνα λοιπόν με τα Charts του Billboard στην κατηγορία «Soundtrack» ταινιών σου έχουμε τα top5 Soundtracks που έχει αγαπήσει ο κόσμος και έχεις σίγουρα πατήσει στο YouTube για να τα ακούσεις, πριν στα πούμε εμείς.

Ξέρουμε πόσο λάτρεψες το Shallow της Lady Gaga και του Bradley Cooper και είναι ένα τραγούδι που έχει αγαπήσει ο κόσμος και είναι ένα από τα top5 της λίστας με τα αγαπημένα Soundtracks. Ποια άλλα όμως βρίσκονται σε αυτή τη λίστα;
Δες στην gallery τα top5 Soundtracks

https://www.instagram.com/p/B0qnRxSFfhn/


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved