«Five Feet Apart»: Η συγκινητική ιστορία αγάπης με τον πρωταγωνιστή του «Riverdale»

«Ποτέ δεν κατάλαβα τη σημασία του αγγίγματος, μέχρι που δεν μπορούσα να το έχω»

Ο Μάρτιος φαίνεται να είναι πολύ «δυνατός» συναισθηματικά μήνας, αφού πρόκειται να κυκλοφορήσει μία ταινία που θα σε κάνει να ανοίξεις δεύτερο κουτί με χαρτομάντηλα για να μπορέσεις να τη δεις μέχρι τέλους. Θυμάσαι το «Fault In Our Stars», τη δραματική ταινία, στην οποία η Shailene Woodley και ο Ansel Elgort υποδύθηκαν δύο νεαρά παιδιά με καρκίνο που ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον; Ετοιμάσου για κάτι αντίστοιχο και προετοίμασε τον εαυτό σου ψυχολογικά γιατί μάλλον θα το χρειαστείς.

Η ταινία ονομάζεται «Five Feet Apart» και διηγείται την ιστορία δύο έφηβων παιδιών, του Will και της Stella, που πάσχουν από Κυστική Ίνωση ή Ινοκυστική Νόσο, γνωρίζονται στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους και τελικά ερωτεύονται. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι πρέπει να διατηρούν πάντα μία απόσταση έξι ποδιών (1,8 μέτρα) μεταξύ τους για να αποφύγουν τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης.

Και μόνο το τρέιλερ της ταινίας είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει την πρώτη ταραχή, με τη Stella να ακούγεται να λέει:

«Ποτέ δεν κατάλαβα τη σημασία του αγγίγματος, μέχρι που δεν μπορούσα να το έχω»

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δεις τον αγαπημένο σου Cole Sprouse, που έχεις αγαπήσει ως Jughead Jones στο «Riverdale», και τη Hailey Lu Richardson που συμμετείχε στην ταινία «Split» του 2016.

Η επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος της ταινίας στην Αμερική είναι η 15η Μαρτίου.

Δες το συγκινητικό τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Ποια αγαπημένη teen ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο spin-off του «Riverdale»;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved