Ποια αγαπημένη teen ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο spin-off του «Riverdale»;

Ήταν πρωταγωνίστρια σε μία από τις πιο αγαπημένες σου σειρές

Εφόσον είσαι πιστή fan του «Riverdale», τότε σίγουρα θα έχεις ενθουσιαστεί στην ιδέα της δημιουργίας του spin-off της σειράς. Πρόκειται για μία παραγωγή, όμως, που, αν και αποτελεί παρακλάδι του γνωστού σόου, έχει να σου δώσει πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που έχεις συνηθίσει στο σύμπαν του Archie. Ο τίτλος της σειράς θα είναι «Katy Keene» και, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, έγινε η μεγαλύτερη αποκάλυψη, δηλαδή το ποια θα είναι η ηθοποιός που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ετοιμάσου, λοιπόν, να ενθουσιαστείς καθώς από εδώ και στο εξής θα βλέπεις την αγαπημένη σου Lucy Hale ως Katy Keene. Η Lucy πρωταγωνιστούσε με μεγάλη επιτυχία στη σειρά του ABC «Pretty Little Liars» υποδυόμενη την Aria Montgomery.

Η επιβεβαίωση ήρθε από «το στόμα» της ηθοποιού, μέσα από post της στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφίες από την ίδια αλλά και τον χαρακτήρα των comics που θα υποδυθεί. Στην περιγραφή έγραψε:

«Λοιπόν, φρικάρω ελαφρώς! Ευχαριστώ @archiecomics /@writerras / @thecw / @warnerbrostv / @thatthingofwhen που με εμπιστευτήκατε να γίνω η KATY KEENE σας. Η καρδιά μου είναι έτοιμη να σπάσει»

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Εσύ μπορείς να αναγνωρίσεις αυτόν τον διάσημο πρωταγωνιστή του Riverdale;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved