Ο καλύτερος τρόπος για να τον εκδικηθείς

Θα τον κάνεις να τρέχει πίσω σου 

Θέλεις να τον εκδικηθείς;

Ήσασταν μαζί, σου έλεγε ότι σε αγαπάει και εσύ μαθαίνεις ότι είχε παράλληλη σχέση ή ότι σε χωρίζει γιατί θέλει άλλη; Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει άλλη, αλλά να σε χωρίσει έτσι ξαφνικά και απροειδοποίητα. Το κοινό σε όλα αυτά είναι ότι εσύ τον θέλεις και είσαι πολύ πληγωμένη.

Το πρώτο που θα σου πω είναι να τον ξεχάσεις. Αν δεν μπορείς και θέλεις να τον εκδικηθείς θα σε βοηθήσω γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα.Το έχω νιώσει πολλές φορές.

Νιώθεις ότι θέλεις να τον χτυπήσεις, να χτυπήσεις την επόμενη, να χωρίσουν, να μείνουν σε όλα τα μαθήματα, να την παρατήσει και να σε παρακαλάει, αλλά εσύ να τα έχεις με τον Justin Bieber και να τον φτύσεις.


via GIPHY


ΕΕΕ ΝΑΙΙΙ ΛΟΙΠΟΝ!!! Θα καταφέρουμε να σε παρακαλάει. Ας βάλουμε όμως κάποια πράγματα στην θέση τους. Μόλις σου ανακοινώσει το δυσάρεστο είναι λογικό να δείξεις μια στεναχώρια και έναν ελεγχόμενο θυμό. Μετά θα βάλεις εμπρός το σχέδιο.

Αρχικά δεν βρίζουμε, δεν χτυπάμε όσο και να θέλουμε. Αυτά ας μείνουν στην φαντασία μας. Αυτό που πρέπει να του μείνει από εσένα είναι μια αξιοπρεπής, καλή και δυναμική κοπέλα. Πώς θα γίνει αυτό; Διάβασε ασταμάτητα!! Με αυτό τον τρόπο θα τον ξεχάσεις αλλά και θα σε ακούει στην τάξη και θα σε θαυμάζει.

Στα διαλλείματα από το διάβασμα θέλω να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Κρέμες, αρώματα, απαλό μακιγιάζ για το σχολείο.


via GIPHY


Μετά από αυτό σειρά έχουν τα ψώνια. Χωρισμένη είσαι εκμεταλλεύσου το. Πες στην μαμά σου να πάτε για ψώνια. Αγόρασε ότι είναι στην μόδα για να δείξεις και σε αυτόν τον τομέα ενημερωμένη. Στα διαλλείματα σε θέλω άνετη και πολύ πολύ κοινωνική. Αν κάποιος σου μιλήσει γι’ αυτόν μην εμπλακείς στην συζήτηση. Δείξε ανώτερη. Αυτό θα φτάσει στα αυτιά του.

Ανάλαβε όλες τις εργασίες του σχολείου, βγες μπροστά και δείξε τις ικανότητές σου. Εκείνος θα δει όλη αυτή την ανανέωση και τα ταλέντα που πάντα είχες αλλά μπορεί να μην τα έδειχνες. Μετά θα σε παρακαλάει. Το αστείο είναι ότι μετά από όλα αυτά που θα έχεις καταφέρει θα σου φαίνεται πολύ λίγος.


via GIPHY


Υ.Γ. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό η εκδίκηση της ξανθιάς. Δες την ταινία και θα με θυμηθείς.

Δες ακόμα Πώς θα πεις στον κολλητό σου ότι τον θέλεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved