5 μέρη για να βρεις αγόρι την άνοιξη

Βγες έξω από το σπίτι σου 

Η άνοιξη ήρθε και ως γνωστόν είναι η εποχή που θέλουμε όλοι να βρούμε ένα ταίρι. Ο καιρός είναι υπέροχος ο ήλιος μας φτιάχνει την διάθεση, οι βόλτες αυξάνονται κι εσύ θέλεις να βρεις το αγόρι των ονείρων σου. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να βγεις από το σπίτι σου και να το ψάξεις εκεί έξω, Πίστεψέ με κάπου εκεί βρίσκεται.

Το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να αγχωθείς και να φανεί η απελπισία στο πρόσωπο σου. Οι άντρες καταλαβαίνουν το άγχος σου και φεύγουν τρέχοντας. Άκου προσεκτικά λοιπόν τι θα κάνεις.

  1. Βόλτα με τον σκύλο σου

Δεν έχεις σκύλο. Κανένα πρόβλημα. Κάποια φίλη σου θα έχει. Ο καιρός είναι τέλειος για βόλτες, πήγαινε σε όλα τα πάρκα της γειτονιάς σου. Εκεί τα αγόρια είναι πολλά. Άσε που είναι φιλόζωα και ευαίσθητα παιδιά.

  1. Γυμναστήριο αναρρίχησης

Μην γκρινιάζεις αν θέλεις να βρεις άντρα γυμνασμένο θα το κάνεις και αυτό. Στην Αθήνα έχουμε τουλάχιστον τρία με τέσσερα μέρη για αναρρίχηση. Οπότε φόρα την φόρμα σου και ξεκίνα.

  1. Στα μέρη που κάνουν θαλάσσια σπορ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ειδικά την άνοιξη αυτές οι παραλίες είναι γεμάτες άντρες με πολύ ωραίο σώμα και πολλά ενδιαφέροντα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να κάτσεις απλά στην καφετέρια κοντά στην παραλία. Αν θες να έχεις σίγουρη επιτυχία πάρε μια κάμερα και άρχισε να τραβάς φωτογραφίες τους surfers. Μόλις βγουν από την θάλασσα πες τους ότι ασχολείσαι με την φωτογραφία και αν θέλουν να σου δώσουν το mail τους, να τους στείλεις τις φωτογραφίες.

  1. Καφετέριες με επιτραπέζια

Μπορείς να πας με μια φίλη σου και να προσπαθήσετε να βρείτε μια μεγαλύτερη παρέα για να είναι πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

  1. Ξεκίνα κάποιο άθλημα

Τώρα δεν έχεις δικαιολογία ο καιρός βοηθάει. Μπορείς να ξεκινήσεις τένις, μπάσκετ και βόλεϊ ακόμα και γυμναστήριο. Στα γήπεδα κυκλοφορούν πολλά αγόρια. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αυτό που θέλω να σου τονίσω με αυτό το άρθρο είναι ότι δεν μπορείς να θέλεις το τέλειο αγόρι με το γυμνασμένο σώμα, τα χίλια ενδιαφέροντα, τον ευαίσθητο, τον δραστήριο με τις χίλιες χάρες και να τον ψάχνεις στα λάθος μέρη. Δεν λέω μπορεί να τύχει και να τον βρεις και εκεί αλλά αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου νομίζω θα κερδίσεις χρόνο. Άσε που θα γίνεις και κορμάρα μέχρι το καλοκαίρι.

Δες ακόμα Τι να κάνεις αλλά και τι να μην κάνεις όταν χωρίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved