To τατουάζ της Demi Lovato για να γιορτάσει τους 6 μήνες αποτοξίνωσης είναι σημαδιακό

Συγκαταλέγεται σίγουρα στα πιο ωραία τατουάζ που έχουμε δει

Όπως ξέρεις, η Demi Lovato πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της από το καλοκαίρι του 2018. Η κατάχρηση ουσιών που έκανε είχε σαν αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να παλεύει για τη ζωή της. Στη συνέχεια, εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης για να μπορέσει να παλέψει με τον εθισμό της και, πέντε μήνες μετά (τέλη Δεκεμβρίου), σε story της στο Instagram έδειξε να παίρνει ξανά τα ηνία της ζωής της και να είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να αφήσει όλα τα κακά πίσω της και να μην ξαναπάρει άλλη μέρα της ζωής της δεδομένη.

Τώρα, λοιπόν, έφτασε και η στιγμή που η Demi έκλεισε τους έξι μήνες αποτοξίνωσης και, λίγες μέρες αφότου η ομάδα της τής πήρε τούρτα για να το γιορτάσουν, η τραγουδίστρια έκανε ένα τατουάζ στο δάχτυλό της με ένα τριαντάφυλλο. Η σχετική φωτογραφία και το story αναρτήθηκαν από το λογαριασμό @winterstone του tattoo artist Daniel Winter, που της το έκανε.

Ο Winter ειδικεύεται σε αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «τατουάζ-κόσμημα» και μία ματιά στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοεί.

Δες το υπέροχο και διακριτικό τατουάζ της Demi στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Το νέο τατουάζ της Miley Cyrus ξεσήκωσε αντιδράσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved