Το νέο τατουάζ της Miley Cyrus ξεσήκωσε αντιδράσεις

Είδες το καινούργιο της σχέδιο;

Η Miley Cyrus δεν είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, και σίγουρα δεν μπορείς να την κρίνεις γι’ αυτό. Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ, τα outfits της ουκ ολίγες φορές μας έχουν παραξενέψει, ενώ δεν υπάρχει σημείο επάνω στο σώμα της που να μην έχει κάνει τατουάζ. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της, που τη δείχνει να κάνει το καινούργιο της τατουάζ στο χέρι, όμως οι fans της δεν ενθουσιάστηκαν πολύ.

Και όχι δεν έφταιγε αυτό το τατουάζ, αλλά ένα άλλο, που σύμφωνα με πληροφορίες έκανε το καλοκαίρι, στην εξωτερική πλευρά του ποδιού της κοντά στον αστράγαλό της. Εκεί η Miley έγραψε σε αγγλική διάλεκτο το γυναικείο γεννητικό όργανο, ένα τατουάζ που χαρακτηρίστηκε με τα αρχικά NSFW (aka Not Safe For Work).

Ωστόσο δεν ήταν κάτι που μας προκάλεσε και μεγάλη περιέργεια, αφού ότι παράξενο υπάρχει το έχει κάνει. Και επιπλέον έχει τόσα τατουάζ επάνω της, που ένα ακόμη δεν έκανε τη διαφορά. Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στο account της, αλλά και το βίντεο με το τατουάζ στο πόδι της, παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved