5 πόζες της Δανάης Παππά για να βγάλεις τις πιο Instagrammable καλοκαιρινές φωτογραφίες

Θες να βγάλεις την απόλυτη, Instagrammable φωτογραφία; 5 πόζες της Δανάης Παππά για να πάρεις έμπνευση. 

Η Δανάη Παππά έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της, στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ». Έκτοτε έχει κάνει αρκετές σημαντικές συνεργασίες - όπως η φετινή της συμμετοχή στον «Σασμό» του ALPHA στον ρόλο της Θοδώρας- και έχει αναπτύξει το δικό της κοινό στα social media.

Η 25χρονη ηθοποιός-χορεύτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok μετρά πάνω από 198 χιλιάδες ακόλουθους, ανεβάζοντας συχνά funky βίντεο και trends, τόσο μόνη της όσο και με συναδέλφους της από τον Σασμό.

Beach queen: 5 φορές που η Δανάη Παππά φόρεσε το μαγιό της με στυλ και μας έδωσε έμπνευση

Η Δανάη Παππά μας εμπνέει με τις funky πόζες της στο Instagram

Στο Instagram τώρα, η Δανάη Παππά έχει πάνω από 240 χιλιάδες ακόλουθους και οι πόζες στα posts που δημοσιεύσει αποτελούν έμπνευση για πολλές κοπέλες, μαζί και μας. Αν θέλεις λοιπόν να βγάλεις την απόλυτη Instagrammable, καλοκαιρινή φωτογραφία, η Δανάη μπορεί να σε βοηθήσει και να σου δείξει μερικές πόζες οι οποίες είναι δοκιμασμένες μιας και το like button «παίρνει πάντα φωτιά»!

Έκανα scroll στον λογαριασμό της και βρήκα 5 πόζες που λάτρεψα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σου για να πάρεις μια ιδέα του πώς να ποζάρεις στη κάμερα του κινητού σου και να βγει η πιο wow φωτογραφία. Σημερινό inspo η Δανάη Παππά και πάμε να δούμε 5 πόζες ξεχωρίσαμε στις φωτογραφίες της στο Instagram!



It's pizza time!

Θα πω την αλήθεια μου, οι πόζες που διάλεξα έχουν μια funky διάθεση και οι συγκεκριμένες λήψεις δεν μπόρεσαν να μου περάσουν απαρατήρητες! Αν βγεις λοιπόν για φαγητό με τις φίλες, μη διστάσεις να τους ζητήσεις να σε βγάλουν μια φωτογραφία όταν δαγκώνεις το πρώτο κομμάτι της pizza σου, όπως η Δανάη Παππά.

https://www.instagram.com/p/CeJIOLhDS0S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κου - κου - τσα

Δεν χρειάζεται πάντα να δείχνεις σοβαρή στην κάμερα ή να χαμογελάς. Μπορείς να δοκιμάσεις και το λίγο πιο ναζιάρικο στυλ και να παίξεις με τον φακό όπως η Δανάη, η οποία ποζάρει κλείνοντας τα μάτια της, με τα χέρια της. Just trust the process!

δαναη

Με μαντήλι στα μαλλιά δεν έχασε ποτέ καμία

Δέσε στα μαλλιά σου το αγαπημένο σου μαντήλι, βάλε τα γυαλιά ηλίου σου και κάνε παιχνίδι με την κάμερα. Η Δανάη Παππά πάντως αυτό κάνει, ποζάροντας ελέυθερα στην κάμερα και το αποτέλεσμα; Πολύ fan και ωραίο! Α, μην ξεχάσεις να «κλείσεις και το μάτι στη ζωή», όπως σου υπενθυμίζει και η ίδια μέσω του post.

https://www.instagram.com/p/Cfg_PfONqua/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάλε απλά το αέρινο φόρεμά σου

Η Δανάη Παππά μάς δείχνει πόσο ωραία μπορεί να βγει μια φωτογραφία, φορώντας απλά το αέρινο φόρεμά μας. Η ίδια το μόνο που κάνει είναι να δίνει κίνηση στο φόρεμά της, με το χέρι της, και απλά να ποζάρει χαλαρά στον φακό. Θα το δοκιμάσουμε.

danah pappa

Απόλαυσε τον ήλιο

Η Δανάη Παππά απλώς απολαμβάνει τον ήλιο και χαμογελάει στην κάμερα. Ναι, κάτι τόσο απλό αρκεί για να βγάλεις τις πιο τέλειες, Instagrammable φωτογραφίες, φορώντας το bikini σου!

https://www.instagram.com/p/CfWuXH4DDUO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα καπέλα της Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι key items στις εμφανίσεις του καλοκαιριού

Αλέξανδρος Δαβιλάς: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον ηθοποιό της σειράς του ALPHA, «Σασμός»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved