Αλέξανδρος Δαβιλάς: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον ηθοποιό της σειράς του ALPHA, «Σασμός»

Ο Άγης από τον Σασμό μπλέκεται σε περίεργες περιπέτειες αυτήν τη σεζόν!

Στη σύγχρονη ελληνική τηλεόραση παρατηρούμε συχνά νέα πρόσωπα που η αλήθεια είναι ότι μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον (θετικά πάντα). Χαιρόμαστε που βλέπουμε τα πρόσωπα της τηλεόρασης να ανανεώνονται και αυτό μας κάνει να θέλουμε να τα γνωρίσουμε και να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την πορεία και τη ζωή τους.

al alsasms copy

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Δαβιλά, τον νεαρό πρωταγωνιστή της νέας σειράς του ALPHA, «Σασμός». Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στις σειρές «Η Επιστροφή» και «Αγγελική» και φέτος μας απασχολεί έντονα στον «Σασμό», στον ρόλο του Άγη.



Οι top 10 ελληνικές σειρές της δεκαετίας του 2000 - Θα σε κάνουν να κολλήσεις!

https://www.instagram.com/p/CEWYG5zJRkg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Άνω Γλυφάδα.
  • Του αρέσει πολύ το θέατρο και ένα δείγμα της δουλειάς του είναι οι παραστάσεις Το Αμάρτημα της Μητρός μου (2018) και Αν αργώ, κοιμήσου(2018).
  • Κάνει όνειρα και αυτό μας αρέσει πολύ. Το μεγαλύτερό του όνειρο είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να καταφέρει να ερμηνεύσει τον ρόλο του Άμλετ.
  • Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο σήριαλ του ANT1, «Η Επιστροφή», απ’ όπου και τον γνώρισε το ευρύ τηλεοπτικό κοινό.
  • Έχει πρωταγωνιστήσει και στη σειρά « Αγγελική» όπου υποδύθηκε τον Αποστόλη.
  • Έχει έναν δίδυμο αδερφό και τον αγαπά πολύ.
  • Φέτος τον απολαμβάνουμε καθημερινά, από Δευτέρα ως Πέμπτη, στη σειρά «Σασμός», στον ρόλο του Άγη. Ο Άγης είναι ένα... όχι και τόσο καλό παιδί, που του αρέσει να μπλέκεται σε τσακωμούς και να δυσκολεύει τη ζωή των κοριτσιών.


Μπορείς να δεις κι άλλες φωτογραφίες του νεαρού ηθοποιού στην gallery που ακολουθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved