Beach queen: 5 φορές που η Δανάη Παππά φόρεσε το μαγιό της με στυλ και μας έδωσε έμπνευση

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει φέρει το καλοκαίρι στις οθόνες μας με τις beachwear εμφανίσεις της.

Η Δανάη Παππά έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ». Έκτοτε έχει κάνει αρκετές σημαντικές συνεργασίες και έχει αναπτύξει το δικό της κοινό με αποκορύφωμα τη φετινή της συμμετοχή στον Σασμό του ALPHA και τον ρόλο της Θοδώρας. Η 25χρονη ηθοποιός- χορεύτρια είναι ιδιαίτερα ενεργή και δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον λογαριασμό της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 240 χιλιάδες ακόλουθους.

H νεαρή σταρ της μικρής οθόνης διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και κάθε φορά που εμφανίζεται με μαγιό «βάζει φωτιά» στο like button. Την ίδια ώρα μας δίνει ιδέες για τα μελλοντικά μας beachwear looks, αφού τα μαγιό της είναι το ένα ωραιότερο από το άλλο.

5 φορές που η Δανάη Παππά έβαλε μαγιό και «έριξε το Instagram»

H Δανάη Παππά πειραματίζεται με το στυλ της και τολμά να φορέσει, διαφορετικά μαγιό από μονόχρωμα ολόσωμα μέχρι printed μπικίνι που κολακεύουν κάθε κοπέλα.

1) Ολόσωμο μαγιό

papa4

Η ηθοποιός φόρεσε ένα cut-out φούξια ολόσωμο μαγιό και παρέδωσε μαθήματα στυλ.

2) Printed bikini

papa5

Τα μαγιό με prints είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2022 που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις. Διατίθενται σε πολλά, διαφορετικά σχέδια για να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σου γούστο και στυλ.

3) Μαύρο bikini με χοντρές τιράντες

papa3

Ιδανικό για εσένα που έχεις μεγάλο στήθος και θες ένα μαγιό που προσφέρει άνεση, στήριξη και ελευθερία κινήσεων.

4) Bustier μαγιό

papa2

Με λίγα λόγια το μαγιό που το πάνω μέρος του θυμίζει αθλητικό μπουστάκι. Κομψό, νεανικό και βολικό, ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια ανεξάρτητα από τον σωματότυπό τους.

5) One shoulder bikini

papa1

Μια από τις πιο stylish επιλογές είναι αναμφίβολα τα μαγιό με έναν ώμο. Η Δανάη Παππά το φόρεσε επιτυχώς σε σκούρο μπλε χρώμα και μας έδωσε inspo για τις επόμενές μας εμφανίσεις στην παραλία.

Με bikini top και 8 ακόμη τρόπους θα αναβαθμίσεις το jean shorts αυτό το καλοκαίρι



Πηγή κεντρικής: danouuz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 nude manicure για να αναδείξεις το μαύρισμά σου & να γίνεις μια beauty queen

Τα 8 πιο funky outfits για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved