Αν «λιώνεις» κι εσύ με τα μωρά πρέπει να δεις το νέο viral TikTok βίντεο της Kylie Jenner

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Kylie Jenner στο TikTok βλέπουμε τα δύο παιδιά της και είναι ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία!

 

Πριν από μερικές ημέρες η Kylie Jenner μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο όπου έκανε μια ξενάγηση δείχνοντας τους «αγαπημένους χώρους» της, στους fans της! Πιο συγκεκριμένα, μας έδειξε τα παιδικά δωμάτια, που περιέχουν την υπέροχη ντουλάπα της κόρης της Stormi Webster, μια αξιολάτρευτη ξύλινη, κουνιστή μοτοσυκλέτα, ένα άνετο καθιστικό και…ένα τραπέζι για δύο.

Αργότερα, η Kylie εθεάθη να βάζει ενυδατική κρέμα, από την παιδική σειρά beauty brand της, στα πόδια του 5 μηνών γιου της. Λίγο πιο μετά είδαμε και την εκκολαπτόμενη TikToker Stormi να βάζει lip balm στα χείλη και τα μάγουλά της και ήταν ό,τι πιο γλυκό!

Αν είσαι τεμπέλα με τη γυμναστική το πρόγραμμα της Kylie Jenner θα σου φανεί παιχνιδάκι

Η Kylie μάς έδειξε τα παιδιά της στο TikTok και είναι ό,τι πιο cute!

Η Kylie και ο Travis καλωσόρισαν το αγοράκι τους στον κόσμο στις 2 Φεβρουαρίου, μόλις μία ημέρα μετά τα 4α γενέθλια της Stormi. Από τότε, η star και ο ράπερ έχουν μοιραστεί μερικές φωτογραφίες του μικρού γιου τους, αλλά δεν αποκάλυψαν ποτέ το πρόσωπό του.

Κάτι άλλο που η Kylie και ο Travis δεν έχουν ακόμη μοιραστεί; Το όνομα του γιου τους. Ενώ οι γονείς τον αποκαλούσαν αρχικά Wolf, τον Μάρτιο ανακοίνωσαν ότι το όνομα του γιου τους «δεν είναι πια Wolf» και ότι «δεν γνωρίζουν ακόμη πώς θα τον ονομάσουν».

Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη το όνομα του γιου τους

Πότε λοιπόν σκοπεύει η Kylie να ανακοινώσει το νέο όνομα; Η ίδια είχε αναφέρει τον Απρίλιο: «Απλώς δεν το έχουμε αλλάξει πλήρως νομικά ή κάτι άλλο, οπότε δεν θέλω να ανακοινώσω ένα νέο όνομα και μετά να το αλλάξω ξανά. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να μοιραστούμε ένα νέο όνομα».



Αν και, η αδερφή της, Kim Kardashian, πρότεινε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ήδη ένας «νικητής» τον ίδιο μήνα είχε αναφέρει: «Υπάρχει ένα όνομα, νομίζω, που παραμένει, αλλά θέλει πραγματικά χρόνο για να αποφασιστεί. Είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση. Ειλικρινά, το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή, είναι να δώσεις όνομα σε ένα παιδί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάν' το όπως η Kylie Jenner: Τα πιο εύκολα μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας που θα λατρέψεις

Η Stormi έκανε το πιο χαριτωμένο κάμεο σε επεισόδιο για την νέα σειρά της μητέρας της στο YouTube

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved