Η Stormi έκανε το πιο χαριτωμένο κάμεο σε επεισόδιο για την νέα σειρά της μητέρας της στο YouTube

Ίσως και η Stormi πρέπει να ξεκινήσει το δικό της κανάλι, δεν νομίζεις;

Η Stormi έκανε το πιο χαριτωμένο κάμεο σε επεισόδιο για την νέα σειρά της μητέρας της στο YouTube

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς της Kylie Jenner με τίτλο, «Inside Kylie Cosmetics» περιέχει ένα αρκετά αξιολάτρευτο καμέο από την κόρη της Kylie, τη Stormi Webster.

Η αποκάλυψη της Kylie Jenner για την εγκυμοσύνη της που κανείς δεν γνώριζε

Η Kylie κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο επεισόδιο από τη σειρά της στο YouTube για να γιορτάσει την επανακυκλοφορία του brand ομορφιάς της. Το 9λεπτο βίντεο, με τίτλο «Part One: The Beginning», ξεκινά με την Kylie να λέει στη Stormi ότι πρόκειται να ξεκινήσει μια συνέντευξή και ότι θα πάνε σπίτι όταν τελειώσει.

Δίπλα στην Kylie στον καναπέ βρίσκεται ένα μικρό μπολ με ροζ καραμέλες Starburst και η Stormi παίρνει μία - αλλά όχι πριν δώσει στην Kylie μια μεγάλη αγκαλιά και φωνάζοντας «Μαμά!». Το χαμόγελο της Stormi είναι ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει καθώς επιστρέφει για μια ακόμα καραμέλα. Η Kylie εκείνη την στιγμή της λέει αστειεύοντας «Φύγε από εδώ!» και αργότερα προσθέτει, «Είναι τόσο άτακτη». Είμαστε σίγουροι ότι η Stormi θα χρειαστεί το δικό της κανάλι στο YouTube πολύ σύντομα!

Το επαναλανσάρισμα των Kylie Cosmetics, τα οποία θα είναι πλέον vegan και με εντελώς νέες συνθέσεις, έγινε στις 15 Ιουλίου. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς της Kylie στο YouTube, με σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό τον Michael D. Ratner, θα ανατρέξει στο ξεκίνημα του beauty brand της.